Tweeling 2e fotoboek

Britt en Jill zijn tweelingzusjes. Een héél goede reden voor hun ouders om 2 keer hetzelfde fotoboek te bestellen. Maar je hoeft natuurlijk geen tweeling te hebben om je fotoboek vaker te bestellen. Wij kunnen nog wel 7 redenen bedenken!

Tweeling 2e boek

Britt en Jill: Voor beiden een prachtig fotoboek


1. Schoonouders, nooit vergeten!

Een fotoboek van de mooiste dag in je leven. Die wil je natuurlijk ook graag aan je ouders en schoonouders geven. Dan hebben zij ook een prachtig aandenken aan deze bijzondere dag. Bekijk hier ons voorbeeld van een huwelijksfotoboek.

2. Deel je écht alles met je beste vriend(in)?
Met je beste vriend of vriendin maak je ontzettend veel mee. Je hebt vast veel foto’s van unieke, grappige en spannende momenten samen. Hier kun je een superleuk vriendschapsfotoboek van maken. Maar om die nou te delen?

3. Geen ruziënde zoons of dochters meer in huis
Heb je een fotoboek gemaakt van je kinderen? Geef ze elk een eigen fotoboek, die ze trots aan hun vriendjes en vriendinnetjes kunnen laten zien. Zo kunnen ze er ook geen ruzie om maken 😉

4. Trotse opa en oma houden het niet droog
Een fotoboek van je pasgeboren kindje is prachtig om te hebben! Geef ook zo’n babyfotoboek aan opa en oma. Wat raakt ze meer dan een fotoboek van hun kleinkind?

Een fotoboek van de kleinkinderen

Een babyfotoboek voor opa en oma


5. Geef je zakenpartner ook wat credit

Ben je fotograaf of een andere professional? Dan kun je jouw werk prima in een fotoboek zetten. Geef je zakenpartner(s) er ook één. Of nog beter, maak samen een fotoboek van jullie topcreaties. Dan hebben jullie beiden een portfolio om trots op te zijn!

6. Haal herinneringen op met je familie
Je oudste herinneringen deel je met de familie. Een stamboomboek vertelt de geschiedenis van jouw familie. En daar moet je er natuurlijk minstens 1 van per gezin hebben!

7. Een fotoboek voor de sier en één voor vertier
Ben je niet zo voorzichtig met je fotoboek? Neem er dan één extra voor de sier! Vooral een fotoboek met een foto op de kaft staat prachtig in de kast of op een plank. Zo blijft er in ieder geval 1 boek mooi 🙂

Een kast vol mooie fotoboeken

Zo zie je maar, er is altijd een reden voor meer fotoboeken! Zijn we er nog één vergeten? Laat je reactie hieronder achter.

Reacties