Voor sommigen is het makkelijk, voor andere steeds weer een hoofdbreker. Wat wordt het cadeau? Nou, wij zeggen: maak zélf het verjaardagscadeau voor je vriendin. Dan zit je altijd goed! Want een persoonlijk gemaakt verjaardagscadeau voor je vriendin is het leukst om te krijgen. En te geven. En te maken. Al die foto’s van jullie weer een keer bekijken. Leuk! Lekkere voorpret voor de verjaardag van je vriendin alvast. Wij geven je hier de leukste tips. Bekijk ook het mooie fotoboek van Danielle voor Barbara!

Verjaardagscadeau voor je vriendin
Zie je het al voor je? Dat je vriendin je verjaardagscadeau dat je zelf maakte uitpakt? Wat is er nu leuker dan samen door het fotoboek bladert dat je speciaal voor haar maakte? Met al die foto’s van jullie twee, van de afgelopen jaren vriendschap, kun je leuke dingen doen. Bij albelli maak je de leukste fotocadeaus! Hier een paar originele tips:

Tips voor verjaardagscadeau vriendin
1• Maak een echt vriendinnenboek: vol met jullie leukste en gekste momenten samen. Versier met grappige quotes.
2• Is je vriendin net op reis geweest? Geef haar mooiste foto op canvas. Bekijk voor inspiratiepagina voor canvas.
3• Misschien wil je je vriendin ergens voor bedanken? Maak een bedanktfotoboek.
4• En als ze een kookgek is, probeer dan achter haar succesrecepten te komen en zet ze in een kookboek! En daarna nodig je haar natuurlijk uit bij jou te komen koken 😉
5• Kennen jullie elkaar precies een jaar? Maak dan een jaarkalender. Iedere maand een foto van iets wat jullie samen ondernomen hebben!

Danielle maakte voor haar beste vriendin Barbara een erg leuk vriendinnenboek. Bekijk hem hier!

Speciale leeftijd? Speciaal verjaardagscadeau!
Wordt je vriendin 18, 30, 40 of 50? Dan is een speciaal verjaardagscadeau natuurlijk nog meer op z’n plaats! Trek er wat tijd voor uit, want het is het waard. Laat zien hoe belangrijk deze vriendin voor jou is! Maak een fotoboek van de speciale dingen die zij in haar leven heeft gedaan. Of van de hobby of favoriete bezigheid van je vriendin.

Neem 2 avondjes vrij en maak voor je vriendin het mooiste verjaardagscadeau. Je zult er voor beloond worden. Echt.

Veel plezier!

Reacties