“…want je hoefde de naam van Henk van den Tillaart maar te noemen, en iedereen wist over wie je het had…”. Een fantastische en tegelijk pijnlijke speech van Theo Maassen voor zijn ‘sympathieke collega’ die hij stiekem verafschuwde. Het wordt een persoonlijk relaas van een gekrenkte man. Uiteindelijk krijgt de collega behalve deze speech ook een gouden horloge met inscriptie. Misschien leuker om je werknemer een jubileumcadeau te geven dat zeg maar op iets positievere manier verrast.

Jubileum op je werk te vieren?
Ieder jaar vieren honderden werknemers hun jubileum op het werk. In sommige gevallen voor meer dan 40 jaar trouwe dienstverlening. Dat zijn getallen waar de jonge werknemer van nu zich niets meer bij kan voorstellen. ‘Jobhoppen’ is nu meer de manier om door je werkleven heen te huppelen. Stel je voor: over een poosje wordt een jubileum van 5 jaar al groots gevierd! (met groot cadeau uiteraard ;))

Cadeau-idee voor je jubileum
Verras je trouwe werknemer dus niet met een speech als die van Theo Maassen. Maar verras met een leuk cadeau voor jubileum op het werk. Maak bijvoorbeeld een mooi fotoboek (smoelenboek) van alle collega’s of gebruik foto’s van de hobby van je werknemer (wat deed hij of zij in de vrije tijd?). Of geef de mooiste herinnering op canvas of geef een prachtige foto op plexiglas.

ps. een cadeau bij albelli maken kost minder tijd dan zo’n afscheidsspeech in elkaar zetten.

theo-maassen-jubileum-collega

Reacties