klant verhalen

Van fotoboeken tot mokken en van telefoonhoesjes tot wanddecoratie, we zijn dol op het verhaal achter de foto en zien graag hoe jij onze producten verandert in iets echt unieks en persoonlijks. We worden altijd door jouw creaties geïnspireerd, dus daarom willen we er een paar met jou delen. De komende weken zetten we onze fans in de spotlights – dus lees samen met ons de verhalen van een aantal van onze trouwste fans en hun fotoproducten.

 

Maak kennis met Hilda, uit Burgum!

Klant verhaal 1

  • Hoeveel albelli producten heb je al gemaakt?

Ik heb, denk ik, ongeveer 50 fotoboeken besteld voor mezelf en als cadeau of familie en vrienden geholpen met een boek maken. Ook heb ik een aantal canvas doeken.

  • Welk programma gebruik je het liefst als je iets aan het maken bent?

Ik gebruik meestal het offline fotoboekprogramma. En heb onlangs de app op mijn mobiel gezet, die werkt ook erg fijn en gemakkelijk.

  • Wat was de inspiratie voor je laatst gemaakte product?

Mijn laatste fotoboek was een jaarboek van 2015. Ik heb op de website van albelli gekeken bij de voorbeeldboeken. Om daar leuke ideeën uit te halen. En voor mijn jaarboek gebruik ik ieder jaar dezelfde indeling van de voorkant. Alleen de foto’s pas ik aan aan het jaar. Zo passen ze mooi bij elkaar.

  • Welk fotoproduct zou je aan iemand cadeau doen?

Ik doe regelmatig een fotoboek cadeau. Onlangs nog aan mijn opa en oma die waren 40 jaar getrouwd en maken zelf nooit foto’s. Ik had met hun feest foto’s gemaakt en daar een boek van gemaakt. Ze zijn er erg blij mee, en heel zuinig met het boek. En iedereen moet het zien.

 

Maak kennis met Hetty, uit Eindhoven!

Klant verhaal 2

  • Hoeveel albelli producten heb je al gemaakt?

Dat zijn ongeveer 23 unieke boeken, denk ik. Ook zijn nog aantal boeken bijbesteld met een kleine wijziging.

  • Welk programma gebruik je het liefst als je iets aan het maken bent?

Ik gebruik het offline fotoboekprogramma op mijn pc.

  • Wat was de inspiratie voor je laatst gemaakte product?

Een reis door Iran.

Het fotoboek van Hetty van haar reis door Iran is ook gepubliceerd in onze fotoboekengalerij.

  • Welk fotoproduct zou je aan iemand cadeau doen?

Een L-boek

 

Heb jij een fotoproduct gemaakt met één van onze fotoprogramma’s? Deel jouw verhaal of creatie met ons in de reacties hieronder of via Facebook, Twitter en Instagram met #gemaaktmetalbelli en wie weet wordt jouw verhaal ook gepubliceerd op dit blog.

Tot de volgende keer!

Het albelli team

Reacties