klant verhalen

Maak je regelmatig fotoboeken bij ons? Of straalt er een mooie wanddecoratie in huis? Misschien laat je je gewoon lekker inspireren door de verschillende tips en trucs. Wij zijn in ieder geval ontzettend blij met onze fans. En om dat te laten zien, zetten we ook deze week twee klanten in de spotlight. Vandaag delen we met jou graag de verhalen van Agnes en Karlien, allebei trouwe albelli fans.

 

Maak kennis met Agnes, uit Mijdrecht!

Klant verhaal 3

  • Hoeveel albelli producten heb je al gemaakt?

Hoeveel producten heb ik gemaakt? Voor zover ik zo snel kan tellen ca. 20 XL 30×30 fotoboeken (waarvan een deel platliggend, sinds die mogelijkheid er is) en tussen de 40 à 50 fotoboeken variërend van formaat M tot L.

  • Welk programma gebruik je het liefst als je iets aan het maken bent?

Ik gebruik eigenlijk alleen het offline fotoboekprogramma op mijn pc. Lekker groot om mee te werken!

  • Wat was de inspiratie voor je laatst gemaakte product?

Ik maak van elke stedentrip en vakantie een 30×30 fotoboek. Mijn laatste boeken zijn Italië en Brugge. Ook maak ik elk jaar voor mezelf en voor elk van mijn beide zoons een uitgebreid jaarboek (L). Niet mijn laatste, maar wel een paar maanden geleden maakte ik: “Near Heaven”, geïnspireerd door mijn luchtballonvaart en paragliding-avontuur in Italië. Met dit album sta ik op de foto.

  • Welk fotoproduct zou je aan iemand cadeau doen?

Ik heb al diverse keren een album cadeau gedaan. Het lijkt mij ook leuk om een mooie wanddecoratie cadeau te doen, bijv. aan (en van) mijn zus die in Limburg woont en pas weer schitterende carnavalskleding heeft gemaakt.

 

Maak kennis met Karlien, uit Amstelhoek!

Klant verhaal 4

  • Hoeveel albelli producten heb je al gemaakt?

Ik heb voor mezelf negen jaarboeken gemaakt. Verder ook twee fotoboeken met foto’s van vroeger van mezelf en vijftien dezelfde boeken voor de cliënten van mijn vorige werk omdat hun woonvoorziening verbouwd was. Voor mijn dochters heb ik voor beiden negen boeken gemaakt. Veel werk maar zo ontzettend leuk!

  • Welk programma gebruik je het liefst als je iets aan het maken bent?

Ik gebruik de online versie van het fotoprogramma.

  • Wat was de inspiratie voor je laatst gemaakte product?

Ik maak jaarboeken. Dus mijn inspiratie is het hele jaar! Ik probeer het wel bij te houden in de loop van het jaar anders wordt het teveel achterstallig werk! Ik neem altijd de staande versie met harde fotokaft maat L. Dat is mijn favoriet!

 

Heb jij een fotoproduct gemaakt met één van onze fotoprogramma’s? Deel jouw verhaal of creatie met ons in de reacties hieronder of via Facebook, Twitter en Instagram met #gemaaktmetalbelli en wie weet wordt jouw verhaal ook gepubliceerd op dit blog.

Tot de volgende keer!

Het albelli team

 

PS. Ben je benieuwd naar andere fans, lees dan ook onze eerste In de spotlight blog.

Reacties