Bram de Labradoodle

albelli viert haar 1.500.000 klanten! Iedereen heeft een eigen verhaal. Wij zijn ontzettend trots dat wij deze mooie verhalen mogen vastleggen voor al onze klanten. En we vinden het fantastisch om te zien hoe jullie iets unieks en bijzonders maken van onze fotoproducten. Jullie zijn onze grote inspiratiebron. In deze blogreeks laten we je vier verhalen zien van onze klanten.

Maak in deze blog kennis met Simone en haar Labradoodle Bram. Maar vergeet ook niet de verhalen te lezen van Wieneke, Gonneke, Simon & Berend en Jörgen & Helene.

Ontmoet Labradoodle Bram

Bram is de hond van Simone en het interieur is bijna op hem aangepast qua kleuren. Bram is een Labradoodle en vind het ontzettend leuk om op de foto te gaan, hij heeft zelf zijn eigen instagram account: @labradoodle_bram. Een van zijn foto’s heeft Simone laten afdrukken op een wanddecoratie van hout. Maak kennis met Bram en zijn baasje Simone:

Wie ben je en kun je wat over jezelf vertellen?

Ik ben Simone, 47 jaar en ben getrouwd met Hans. Wij hebben een dochter van 24 en een zoon van 23 jaar oud. Sinds 8 februari 2016 zijn wij de gelukkige baasjes van Bram geworden. In het dagelijkse leven zorg ik lekker voor Bram.

Waar haal je energie uit?

Energie krijg ik van Bram! Hij is altijd zo vrolijk!!

Kun je ons iets meer vertellen over je wanddecoratie?

Wij hebben een foto van Bram laten uitvergroten op hout. Omdat wij Bram heel fotogeniek vinden en Bram kleurt ook nog eens heel goed in ons interieur.

Wat heeft je geïnspireerd om albelli producten te maken?

Een mooie foto verdient mooi materiaal. Daarom hebben wij voor houten wanddecoratie gekozen van albelli.

Hoeveel tijd nam het in beslag?

Ik was eigenlijk zo klaar. De foto uploaden, ietsje inzoomen en bestellen maar!

Houd je ervan om foto’s in je huis te presenteren?

Ik ben trots op mijn foto’s en op Bram, dus iedereen mag het zien.

Waar haal je je inspiratie vandaan voor het maken van de foto’s? En wat zijn je favoriete onderwerpen om te fotograferen?

Mijn inspiratie haal ik uit bijvoorbeeld wanneer er een feestdag ofzo is of als er zich gewoon een gelegenheid voordoet. Bram is daarbij zeker mijn favoriete onderwerp om te fotograferen!!

Ben je van plan om meer fotoproducten te gaan maken?

Zeker weten! Het is echt mijn hobby!

Heb je nog tips voor anderen?

Laat je inspireren door alles zoals het zich op dat moment voor doet. Probeer de zon in de rug te houden en let op storende elementen die je van het onderwerp kunnen afleiden.

Wat is een heel speciaal moment dat je vastgelegd hebt?

Ik vind ieder moment heel speciaal!

Wat gebeurde er toen je de wanddecoratie voor het eerst zag?

Het resultaat was overweldigend. De wanddecoratie past zo goed in ons interieur! Tinten van Bram z’n vacht zitten ook in onze bank en het materiaal is zo natuurlijk dat je er niet op uitgekeken raakt.

Wat betekent Bram voor je?

Alles!!

Wat is jouw verhaal?

Als jij een fotoproduct hebt gemaakt met een van onze fotoprogramma’s, laat het ons dan weten! Deel jouw verhaal en/ of product met ons op onze galerij, op Facebook, Twitter of Instagram, met de hashtag #mijnalbelli.

Shop de producten uit deze blog

Reacties