winterfoto

Duik je muts op, pak je handschoenen uit de kast en trek twee paar sokken aan, want de winter komt eraan! En met dit frisse seizoen heb je weer een berg mogelijkheden voor de mooiste en meest magische foto’s. Het is tijd om lekker naar buiten te gaan met je camera en op zoek te gaan naar de meest unieke fotoplekjes.

Om je te inspireren hebben wij een foto-uitdaging voor je gemaakt. Wat je moet doen? Kies een woord uit de onderstaande lijst, trek je stoute schoenen aan en ga op zoek naar de foto die het beste het woord verbeeldt.

Daag jezelf uit om een foto te schieten van zoveel mogelijk woorden uit de lijst en deel deze met ons op Facebook en Instagram. Superleuk en super inspirerend!

Ga jij de uitdaging aan?

Er zijn zoveel mogelijkheden! Denk bijvoorbeeld eens aan die betoverend rode zonsopgang, die winterkristallen als het vriest of dat kleine, schattige musje op de dakrand.. Geen tijd voor een winterslaap dus.

Foto-uitdaging Winter

Heb je de perfecte foto gemaakt? Waarom vereeuwig je die niet in iets blijvends en persoonlijks zoals een mooie wenskaart? Geloof ons, er is niets leukers dan het krijgen van een originele kaart.

Dus, ga jij de uitdaging aan?

Tot de volgende keer,

Het albelli team

PS Natuurlijk doen wij ook mee aan deze uitdaging. Houd onze social media in de gaten voor foto’s!

Reacties