Waarom wenskaarten in de winkel kopen als je ze zelf kan maken? Lees hieronder hoe we 2 kaarten uit het winkelrekje met ons fotoboekprogramma namaakten. Het zal je verbazen hoeveel er met onze opmaakextra’s mogelijk is!

Wenskaarten

Voor de bovenste linkerkaart in het rek zochten we op ‘juten’ een plaatje in Google. Op dit plaatje plaatsten we een stersjabloon uit de categorie ‘Geometrisch’. Ditzelfde sjabloon gebruikten we ook op een witte en zwarte kleurenclipart. Door te spelen met ‘Rechtermuisknop > Positie’ legden we de drie sterren mooi over elkaar heen. Ze zijn geroteerd met het groene bolletje. De groene achtergrondkleur hebben we aangepast door ‘Rechtermuisknop > Bewerken > Licht, contrast en kleur’. De rode balk is kleurenclipart, waar tekst overheen geplaatst is.

Wenskaart gefeliciteerd

De succeskaart is opgebouwd uit vier blokken kleurenclipart. Ook hier speelden we met de kleuren door ‘Rechtermuisknop > Bewerken > Licht, contrast en kleur’. Bovenop is een witte kleurenclipart geplaatst met daarover een sjabloon uit  de categorie “Albelli Klassiekers”. Het rode balkje is kleurenclipart met tekst erop in lettertype “Rockwell Extra Bold”. We hebben een schaduw toegevoegd aan het balkje door “Rechtermuisknop > “Schaduw”. Het grote “SUCCES” is in lettertype “MobleySans.

Wenskaart succes

Maak zelf ook zulke leuke wenskaarten met ons fotoboekprogramma. Door je eigen foto(‘s) toe te voegen, maak je ze extra persoonlijk. Bekijk onze andere voorbeeldkaarten voor meer inspiratie.

 

Reacties