Op zoek naar een romantisch cadeau? En niet genoeg geld om een kasteel met lakeien te regelen? Gelukkig bestaan er alternatieven. Lees hier onze tips voor een origineel en romantisch cadeau! Een stuk goedkoper en makkelijker te realiseren. Wat je nodig hebt? De leukste foto’s van jullie twee en een computer. En vooruit, een klein beetje fantasie. Maar als je een romantische cadeau nodig had, zal het daar niet aan schorten, toch?

Een fotoboek als romantisch cadeau
Je hebt vast nog wel ergens een setje foto’s liggen. Foto’s van die eerste romantische strandvakantie samen. Maak daar bijvoorbeeld een leuk fotoboekje van. Vol lieve quotes, leuke anekdotes en natuurlijk met je jullie mooiste foto op de kaft. De titel van dit fotoboek? “Ga je nog een keer met me mee?” of “Wil je met me trouwen? “ (we noemen maar wat). Of  gewoon de titel ‘Rome 2008’ mag ook hoor. Een persoonlijk fotoboek is hoe dan ook al een superromantisch cadeau!

Geven Nederlanders romantische cadeaus?
We geven je hier wel mooie tips voor een romantisch cadeau, maar zijn wij Nederlanders eigenlijk wel een beetje romantisch? In 2004 heeft TNS NIPO een onderzoek gedaan hiernaar. Bijna de helft van de Nederlanders vindt zichzelf romantisch. Cadeautjes die met Valentijnsdag gekocht werden door deze romantische ondervraagden waren:

Romantische cadeaus, gekocht door: mannen / vrouwen
Geurtjes: 39% / 26%
Bloemen: 25% / 15%
CD, DVD: 14% / 22 %
Chocolade: 15% / 15 %
Sieraden: 21% / 5%
Lingerie: 14% / 9 %

Meer tips voor een romantisch cadeau
Hierboven gaven we als tip: een fotoboek vol met foto’s van jullie meest romantische momenten. Maar wat dacht je van:
Jullie mooiste foto samen heel groot op canvas. Bekijk ter inspiratie deze ideeën voor canvas.
• Een pocketfotoboekje met jullie sms’jes.
• Moet het iets minder zoet zijn? Jullie topvakantie aan de muur met een foto op plexiglas (bijvoorbeeld die skyline van New York). Bekijk ideeën voor je foto op plexiglas.

Een mooie canvas met jullie foto

Langer genieten
Een romantisch cadeau maak je dus makkelijk zelf. Zoals we al zeiden, om iemands hart te smelten hoef je geen 20 lakeien te regelen. Gewoon jullie meest romantische momenten in een fotocadeau zetten is voldoende. Is trouwens ook iets waar je veel langer van kan genieten. Over twee jaar bestaat dat fotoboek of die canvas nog steeds. Samen een wijntje drinken en nog eens van dat romantische cadeau genieten. Of zoiets.

Dus duik in je foto’s, laat je inspireren en maak met albelli je meest romantische cadeau ooit!

Reacties