Maak kennis met de familie Van Dijk: moeder Lisa, vader Niels, kleine Emma, oma Helma en natuurlijk Freddie de hond. Ze vieren deze kerst samen en vinden een aantal grote verrassingen onder de boom, omdat ze allemaal, inclusief hun harige viervoeter, een persoonlijk kerstcadeau krijgen. Ze hebben ze zelf gemaakt bij albelli en wij zorgden voor de rest. Nu de cadeaus onder de boom liggen, hoeven ze alleen nog maar uitgepakt te worden.

Maak kennis met drukke moeder Lisa

Ze is het middelpunt van de familie Van Dijk en degene die iedereen verbindt, maak kennis met Lisa. Een echte bezige bij en een ware perfectionist. Ze zorgt voor een strakke organisatie. Haar man Niels weet hoe belangrijk een perfecte planning voor haar is, maar tussen haar wekelijkse yogalessen, pottenbakken en diners met haar vrienden heeft ze amper tijd om even te stoppen. Daarom heeft hij deze kerst een gepersonaliseerde fotokalender voor haar gemaakt in de albelli-app. Vol met familiefoto’s en met verjaardagen en belangrijke familiedata die hij uit haar agenda heeft overgenomen. Zo goed bedacht!

Maak kennis met gezellige vader Niels

Een familieman met een groot hart, Niels is degene waar je naar toe gaat als je een probleem hebt. Er is niets dat hij niet kan, maar zijn favoriete rol is papa. Spelen met Emma, Freddie uitlaten, of bezig zijn met zijn andere passie… klassieke auto’s. Ja, echt! Niets maakt hem gelukkiger (of trotser) dan zijn familie, daarom heeft Lisa een themajaarboek van Emma gemaakt, met al hun mooiste momenten uit 2020. Niels zal niet kunnen stoppen met glimlachen deze kerst.

Maak kennis met de energieke Emma

Kaboem! Dat is Emma. Ze rent het hele huis door, verkleed als haar favoriete superheld. Van een Power Puff Girl tot Superman. Emma leest strips, kijkt tekenfilms en redt puppy’s en vrienden uit de handen van gemene boeven. En dat allemaal in één dag. Haar persoonlijke kerstcadeau dit jaar? Een themaboek waarin ze de held is in haar eigen strip! Papa nam de foto’s zonder dat ze wist dat ze de hoofdrol zou spelen in haar eigen avontuur.

Maak kennis met de liefste oma van de wereld, Helma

Konden we allemaal maar een oma als Helma hebben. De familie Van Dijk heeft het geluk dat hun oma bij hen woont. Een schouder om op te huilen, een luisterend oor voor al hun problemen en een ondeugende twinkeling in haar ogen. Ze vindt het heerlijk om tijd door te brengen in de tuin, haar eigen groenten te verbouwen en daarna heerlijke diners te koken voor het hele gezin. Het perfecte cadeau voor oma bedenken was daarom niet moeilijk. Zij zal dit jaar een seizoenskookboek met foto’s uit haar tuin en bijpassende recepten uitpakken. Natuurlijk staan er foto’s van oma Helma in actie in het boek.

Maak kennis met de familiehond Freddie

Freddie is de man des huizes. Tenminste, dat denkt hij zelf. Deze onrust stokende viervoeter is komisch, krullerig en knuffelig. Wanneer hij kleine Emma geen gezelschap houdt in huis, zie je hem door de tuin rennen, lange wandelingen maken en blaffen naar iedereen die maar wil luisteren. Speciale interesses? Botten, ballen en eten (alle soorten eten). Dit jaar ligt er ook een persoonlijk kerstcadeau voor Freddie onder de boom: een wanddecoratie om boven zijn hondenmand te hangen. En het leukste voor Freddie? Hij kan het zelf uitpakken. Je kunt je wel voorstellen hoe graag hij op dingen knaagt waar hij eigenlijk niet op mag knagen.

Voel je je geïnspireerd door de familie Van Dijk en hun persoonlijke cadeaus? Of je nou iets zoekt voor je moeder, oma, zus, of beste vriend(in), maak een persoonlijk cadeau dat ze echt zullen waarderen. Al onze fotoproducten zijn volledig aanpasbaar, of je nu één van onze pre-designs gebruikt of begint met een leeg canvas. Dit betekent dat wat je ook maakt, het een echt uniek cadeau wordt. Klik op de onderstaande knop om je meest persoonlijke kerstcadeau ooit te maken.

begin nu

Reacties