Hoera! Nu al je foto’s netjes geordend zijn is het tijd om inspiratie op te doen en iets moois te maken van al die prachtige foto’s!

Bladeren maar!
Al die foto’s die je hebt gesorteerd kun je bundelen in een prachtig fotoboek. Dit is de manier om die foto’s van de vakantie bij elkaar te houden en er steeds weer van te genieten!
Je fotoboek maak je in drie eenvoudige stappen. Kies je formaat, zet je foto’s in je boek en personaliseer hem. Daarna klik je op bestellen en klaar!
Je hebt volledige vrijheid om je fotoboek te personaliseren; maak gebruik van verschillende sjablonen, lettertypes en veel andere opties.

Om het je nog gemakkelijker te maken, hebben we hele handige opties zodat je je fotoboek nóg sneller kan maken.

book-3-EU-springcleaning

Themaboeken
Heb je allemaal foto’s van een bepaald thema, dan kun je kiezen uit meer dan 10 verschillende thema’s. Zo heb je jouw fotoboek heel eenvoudig in de perfecte stijl. En, je kunt nog steeds persoonlijke tintjes toevoegen zodat het helemaal jouw boek wordt.

Automatisch vullen
Heb je heel veel foto’s voor je fotoboek? Dan kun je het fotoboek automatisch vullen. Als al je foto’s op de pagina’s staan, kun je ze daarna de nog aanpassen aan jouw voorkeuren.

Een gratis extraatje
Als je je fotoboek hebt besteld kun je in de tussentijd genieten van de online versie van je fotoboek, helemaal gratis! Dan kun je ‘m direct delen met je dierbaren op Facebook, Twitter of via e-mail.

Hang het op!
Fleur je woonkamer op met onze wanddecoratie!
Heb je te veel foto’s en kun je maar niet kiezen? Maak dan een collage om een verhaal te vertellen met allerlei foto’s van dezelfde periode, vakantie, gebeurtenis, etc. Een ander leuk idee is om meerdere (kleine) wanddecoraties met hetzelfde thema te maken en bij elkaar aan de muur te hangen.

Canvas_collage1_springcleaning

Ga mobiel!
En dan bedoelen we weg van je pc en hup naar je mobieltje! Bij het uitzoeken van al je foto’s ben je vast en zeker een favoriet tegen gekomen. Gebruik de gelegenheid om er een aandenken van te maken dat je gemakkelijk overal mee naartoe kan nemen en laat die mooiste foto afdrukken op een telefoonhoesje.

phonecases_springcleaning

We hopen dat je met onze tips je foto’s hebt weten op te ruimen en dat je het een beetje gaat bijhouden… Denk maar zo: voor elke minuut die je besteedt aan opruimen verdien je een uur ;-). Je toekomstige ik zal je dankbaar zijn!

Reacties