Als jij aan 2012 denkt, waar denk je dan aan? Welke momenten zie je dan voorbij komen? Als eerste denk je waarschijnlijk aan de grote events (een verhuizing), maar geef het een extra minuutje en dan komen ook al die andere kleine bijzondere momenten bovenbubbelen. Die prachtige kindertekening die een kindje voor je maakte, de dag dat je je fiets oranje spoot, de 90-ste verjaardag van je moeder. Kijk maar eens op je facebook, dat staat vol met deze momenten!

7 redenen voor een jaarboek
Maar grote of kleine momenten, een jaarboek is gewoon cool om te maken én om in de kast te hebben. Wij maakten ter inspiratie een voorbeeld voor je. Én geven je 7 redenen voor een jaarboek.

  1. Gegarandeerd veel (eigen) oh’s en ah’s bij het selecteren van je foto’s.
  2. Even stilstaan bij je leven, het gaat al snel genoeg.
  3. Momenten krijgen nog meer waarde en intensiteit. Een jaarboek ‘dwingt’ je een selectie te maken.
  4. Een jaarboek is ook leuk voor een ander om doorheen te bladeren! De verschillende onderwerpen resulteren vaak in een superafwisselend boek.
  5. Mooi geheugensteuntje (“welk jaar was die vakantie naar Griekenland ook weer?’)
  6. Een jaarboek, de beste ode aan je eigen leven 🙂
  7. Staat gewoon gaaf in de kast (collectie jaarboeken 2009, 2010, 2011…)

Extraatje
Je kunt ieder jaar een thema geven (al op voorhand!). Hier een snelle gedachtenspinsel: 2009 – Het jaar van de verhuizing, 2010 – Alle kleren die ik paste, alle schoenen die ik kocht, 2011 – een jaar vol van de kleur rood, 2012 – Wat een jaar!

Wat zet jij in jouw jaarboek van 2012?

Reacties