Foto op aluminium

“Toen ik hoorde dat we foto op aluminium gingen introduceren bij albelli werd ik al nieuwsgierig. Ook al hadden onze productmanagers ons er van alles over verteld, ik wilde toch meer weten. Na een tijdje surfen op internet vond ik veel positieve recensies over dit hippe product. Het is prachtig, uniek én praktisch! Dat gaf voor mij de doorslag, ik wil er ook één! Zou die van mij ook zo mooi worden? 🙂

Het bestellen van mijn eerste foto op aluminium
Eerst moest ik natuurlijk de perfecte foto vinden voor dit redelijk stoere, industriële product. Na het doorzoeken van mijn laatste vakantiefoto’s besloot ik een foto van m’n trip naar Rome te gebruiken. Het is een moderne, abstracte foto die volgens mij prachtig zou staan op aluminium.

Originele foto op aluminium

Mijn originele foto, genomen in Rome

Nu kon ik aan de slag! Ik opende het online programma van albelli, selecteerde het formaat (liggend 70 x 50 cm) dat mooi zou passen aan mijn lege muur en uploadde de foto. Ik koos voor een zwart-witeffect, omdat ik gelezen had dat zwart-witfoto’s erg mooi staan op aluminium. Bestellen maar!

Online programma foto op aluminium

Het toepassen van een zwart-witeffect in het online programma

Binnen een paar dagen werd er een flink pakket op kantoor bezorgd met m’n naam erop. Ik kon het niet laten hem meteen open te maken. Tadaa, mijn aluminium!

Foto op aluminium uitpakken

Spannend! Het uitpakken van m'n foto op aluminium

De foto zag er prachtig uit op aluminium. Maar hoe zou staan als het aan de muur hangt? Gelukkig zat er een ophangsysteem aan de achterkant, dus ik kon hem gemakkelijk meteen ophangen.

Foto op aluminium aan de muur

Yes, mijn foto op aluminium hangt!

Wauw, mijn foto op aluminium hangt prachtig aan de wand! Het is origineel, modern en geraffineerd. Ik kan er over blijven doorpraten, maar je zult het, net als ik, zelf moeten bestellen om te zien hoe mooi het is”.

-Laura van albelli-

Ontdek net als Laura zelf hoe mooi jouw foto staat op ons nieuwe product. Ga naar onze website voor meer informatie over je foto op aluminium

Reacties