Op veler verzoek zijn ze er dan: de losse fotobladen! Nu kun je van elke gebeurtenis stapsgewijs een fotoboek maken. Hier geven we je een aantal leuke ideeën voor jouw losse fotobladen.

Met losse fotobladen heb je net zo veel keus en opties als met een normaal fotoboek. Dat betekent: foto’s over 2 pagina’s, achtergronden, kaders, sjablonen en clipart. Met losse fotobladen kun je makkelijk een fotoboek in losse delen bestellen. Ideaal! Gebruik losse fotobladen bijvoorbeeld voor:

De verbouwing van je huis
Voor de een een crime, voor de ander een heerlijk project: de verbouwing van je huis. Leg deze bijzondere periode vast met losse fotobladen. Met losse fotobladen hoef je niet te wachten tot je huis helemaal af is om van je foto’s te genieten! Gelukkig maar.

Het eerste jaar van je kindje
De ontwikkeling van je kindje. Foto’s waar je niet op kunt wachten om in je handen te hebben! Nu kun je zo vaak jij wilt 24 losse fotobladen vullen met de mooiste foto”s van je kindje. Stapje erbij? Los fotoblad erbij.

Professioneel portfolio
Presenteer je werk in een mooie map met al jouw creaties. Superhandig, want met losse fotobladen voeg je makkelijk nieuw werk toe of verander je de volgorde. Iedere opdrachtgever laat je immers iets anders zien. Losse fotobladen worden professioneel gedrukt, dus zo komen jouw foto’s of tekeningen optimaal tot hun recht.

Jaarboek
En voor jouw jaarboek zijn losse fotobladen natuurlijk prefect!

Standaard 4-ringsband
Losse fotobladen passen in een standaard 4-ringsband. Dat is dus een standaard klapper die je gewoon  in de winkel koopt. Begin met een setje van 24 bladen, en vul het komend jaar de rest van de losse fotobladen aan! Zo hoef je dus nooit meer te wachten tot het jaar om is…

Ook een boek van losse fotobladen? Begin direct!

 

Losse fotobladen passen in een standaard 4-ringsband. Dat is dus een standaard klapper die je in de winkel koopt. Begin gewoon met 1 setjes van 24 balden, en vul het komend jaar de rest van je fotoboek aan! Zo hoef je dus nooit meer te wachten tot het jaar voorbij is tot je je fotoboek kunt bestellen.
Reacties