Header 2 fotoboeken

Onze actie ‘2 identieke fotoboeken voor de prijs van 1’ in de nieuwsbrief zal je vast niet ontgaan zijn! Wanneer je 2 exemplaren van je fotoboek bestelt, profiteer je dus van hoge korting. Maar, waarom zou je hetzelfde boek 2 keer willen hebben? Wij geven je een aantal voorbeelden!

Een vakantieboek voor je reisgenoot

Ben je op reis geweest met een vriend of heb je vakantie gevierd met je zus? Maak dan een prachtig fotoboek van jullie mooiste reisfoto’s en bestel er twee. Een voor jezelf en een voor je reisgenoot!

Reisfotoboeken

Een kinderfotoboek voor opa en oma

Een boek vol foto’s van de kinderen, daar doe je opa en oma (of oom en tante) zeker weten een groot plezier mee! En aangezien je de schoonfamilie nooit mag vergeten, heb je er minstens 2 nodig 😉

Fotoboeken voor opa en oma

Jullie vriendschapsboek

Verzamel de leukste foto’s van jou en je beste vriend(in) en maak er een fotoboek van. Met dit vriendschapsboek halen jullie samen de mooiste herinneringen op! En natuurlijk willen jullie allebei een eigen exemplaar 🙂

Vriendschapsfotoboeken

Zo zijn er nog wel meer redenen te bedenken om een 2e exemplaar te bestellen. Geef bijvoorbeeld beide getuigen een huwelijksboekje met foto’s van de bruiloft. Of wat dacht je van een portfolio voor jezelf en voor je zakenpartner?

Je ziet het, wij kunnen nog wel even doorgaan…En jij? Waarom bestel jij je fotoboek 2 keer? 

Reacties