Een heerlijk lange zomer ligt nog voor ons! Uiteraard wil je jouw zomer zo goed mogelijk vastleggen, toch? Deze zomer helpen we je graag om nog mooiere foto’s te maken. Hoe fotografeer je bijvoorbeeld bij beweging? Of hoe ga je om met de zon in een foto? We hebben speciaal voor jou professioneel fotograaf Megan Alter om hulp gevraagd. Zij zal je de hele zomer van handige tips voorzien zodat je nog betere foto’s kunt maken, in allerlei omstandigheden. Vandaag laten we je alvast even kennismaken met Megan.

BLOG_2_01_V2

Megan:

“Ik ben afgestudeerd aan de School of Visual and Performing Arts van de Syracuse University. Daarna heb ik geluk gehad. Mijn werk is vertoond in fotografiemagazine Good Light, in de Light Works Gallery in New York, de Centrale Bibliotheek in Den Haag en op nog veel meer plaatsen!

Ik vind het geweldig om mijn kennis over fotografie te delen via cursussen en workshops in Amsterdam. In augustus 2014 ben ik Onderwijsdirecteur van de Amsterdam Photo Club geworden, een grote fotografiegemeenschap met meer dan 1300 leden. Ik geef nu les aan meer dan 100 cursisten per jaar. En Ik kijk er naar uit om iedereen te laten zien hoe ze hun vaardigheden kunnen ontwikkelen.”

De hele zomer plaatsen we Megans tips op onze blog, Facebook,  Instagram, Google+ en Twitter, dus check regelmatig deze blog en onze sociale media voor de nieuwste fotografietips en -tricks. We weten zeker dat je dan aan het einde van deze zomer nog mooiere foto’s hebt voor in je fotoboek! Want jij wil toch ook de zomer zo goed mogelijk vastleggen?

Reacties