Wij verwachten voor volgend jaar een zeer interessante mix van diverse futuristische patronen, met daarnaast een trend van ontwerpen volgens klassieke ideeën uit de vorige eeuw.

Speelse, veelkleurige elementen en nuances zullen zeker de grote trends voor 2020 worden, samen met 3D-effecten. Het minimalisme blijft een trend die van ontwerpen voor websites de overgang maakt naar drukwerk. En daar zitten ontwerpen bij waar we zo enthousiast over zijn dat we ze graag ook voor jou beschikbaar maken.

In deze gids hebben we een paar van de meest opvallendste trends in grafisch ontwerpen bij elkaar gezet die via de website van albelli gebruikt kunnen worden om van jouw fotoprojecten iets schitterends te maken.

Art Deco

De roaring twenties liggen alweer honderd jaar achter ons en Art Deco is bezig met een grootse comeback in de wereld van het design – om niet meer weg te gaan. Nu is het meer dan ooit het moment om fotokaarten te maken voor je feestje rond het thema Great Gatsby. We hebben een stel nieuwe ontwerpen bedacht die zeer klassiek aandoen. Daarvoor zijn we gaan spelen met de weelde van flonkerend goud en met de knapste staaltjes ambachtelijk kunnen voor de belettering. Ook vind je er interessante, elegante perspectieven van geometrische vormen en patronen in terug. Nuances in donkerblauw met kopertinten geven alles wat je maakt in deze look een gouden rand.

Goud

Goud raakt eigenlijk nooit uit de mode – de flonkering ervan weet de mens al duizenden jaren te fascineren. En voor de ontwerpen van albelli is het altijd al een geliefd element geweest. De techniek is helaas nog niet zover dat we echt goudblad op je fotokaarten kunnen aanbrengen. Maar tot die tijd zijn er volop alternatieven, met ontwerpen en stijlen in goudkleur, waar je een beetje mee kunt spelen om je foto er echt mee te laten uitspringen. En daarvoor hebben we een hele selectie van subtiele verfraaiingen in goud.

Minimalistisch

Minimalistische ontwerpen zijn de afgelopen jaren zeer in de mode geweest, zowel voor websites als voor drukwerk. En ook in 2020 blijft het een van de grote smaakmakers. Door er een moderne draai aan te geven is de trend van het minimalisme bij klanten van albelli steeds populairder geworden. Achtergronden in gebroken wit, subtiele geometrische vormen en strakke schreefloze lettertypes doen het dan ook heel goed. Wanneer je bij het samenstellen van je foto alles zoveel mogelijk minimalistisch houdt, komen je ontwerpen met een enkele foto of in een hele serie optimaal tot hun recht.

Rustiek

De rustieke ontwerpen die wij in het assortiment hebben verwijzen naar de periode halverwege de 20e eeuw. Met deze trend heb je een ongelooflijk veelzijdige keus voor al je fotoprojecten. De reden dat ze zo goed aanslaan is dat je hiermee speels, minimalistisch of zelfs met groene vingers aan de gang kunt, en dat allemaal tegelijk. Waarom zou je dingen veranderen aan iets dat heel goed werkt, zo vroegen wij ons af. Vandaar dat we voor het komend jaar alleen een paar nieuwe mogelijkheden aan ons assortiment hebben toegevoegd. Als je voor de aankleding van je foto’s bepaalde types gaat kiezen en felle kleuren bekijkt, maak het dan ook echt leuk voor jezelf en speel er gewoon wat mee. Zo krijg je de beste resultaten!

Nordic

Nordic was vorig jaar een zeer populair thema bij diegenen die geweldige fotoprojecten bij albelli kwamen maken. Toen we dat beseften, vonden we dat we nog maar wat meer ontwerpen in deze trend moesten toevoegen. Wat je dus mag verwachten is vooral veel wit, met daarnaast neutrale tinten, met de hand getekende geometrische vormen en een mooie reeks asymmetrische lay-outs om uit te kiezen. Stop meer van het hoge Noorden in je foto’s van 2020!

Nu we je enthousiast hebben gemaakt met wat in gaat zijn in 2020, is het tijd om na te denken over welke fotoprojecten je gaat maken. Of het nu gaat om uitnodigingen en fotokaarten, wanddecoratie of fotoboeken, het gebruik van een van de trends die we hebben genoemd, zorgt ervoor dat alles wat je ontwerpt perfect in de trend zal zijn.

ga meteen aan de slag

Reacties