Niets is leuker dan een bijzonder feitje om je dag op te vrolijken. Wist je bijvoorbeeld dat de Eiffeltoren groeit in de zomer? We hebben een paar leuke zomerweetjes voor je op een rij gezet. Wat is jouw favoriete zomerweetje?

7003_Summer_facts_Infographic_NL_Blog Format

Wil je nog meer zomerweetjes? Hier zijn nog een paar extra feitjes. Wist je dat…

  • … je een bolletje ijs in ongeveer 50 likjes op likt.
  • … de frisbee in 1870 oorspronkelijk bedoeld was als tinnen taartschaal.
  • … in 1905 een jongen genaamd Frank Epperson per ongeluk ijsjes op een stokje uitvond toen hij een glas frisdrank de hele winter buiten liet staan.

Natuurlijk hebben we voor jou ook fotoweetjes. Wil je bijvoorbeeld meer weten over fotograferen bij beweging? Hoe je de beste landschapsfoto’s maakt? Of hoe je omgaat met de felle zomerzon in foto’s? Ga dan naar onze andere blogs met tips van onze professionele zomerfotograaf Megan Alter. Ze geeft je graag fototips zodat jij deze zomer een paar fantastische foto’s kunt maken. Jouw favoriete zomerfoto’s verzamel je vervolgens in een persoonlijk fotoboek of hang je gemakkelijk aan de muur met wanddecoratie.

En doe jij al mee met onze zomerfotowedstrijd? Stuur je mooiste foto’s in en maak kans op mooie prijzen.

Fijne zomer!

Het albelli team

 

PS Houd onze blog, Twitter, Instagram, Pinterest en Facebook in de gaten of meld je aan voor onze nieuwsbrief voor de laatste tips, inspiratie, wedstrijden en nog veel meer!

Reacties