Ken jij onze nieuwsbriefman Martin al? Hij is gisteren verkozen tot de beste e-mail marketeer van 2012!  De ‘Dutch Dialogue Marketing Association’ (DDMA) reikte hem de 1e prijs uit in de Glazen Ruimte in Maarssen. Hij liet Babette Savelkouls van Bol.com en Ruben Zantingh-Bozic van Eneco achter zich.

De jury roemde het e-mail marketing team van albelli. Ze waren vooral onder de indruk van Martin’s visie. Juryvoorzitter Renate Vogt: ‘Martin Boschhuizen heeft bij albelli indrukwekkende resultaten geboekt door de slimme koppeling van systemen en databases in combinatie met productgebruik en relevantie. Vooral de wijze waarop albelli gericht inspeelt op de customer lifecycle in combinatie met social-, online marketing en jongere doelgroep was voor de jury doorslaggevend. Martin Boschhuizen is een professionele e-mail marketeer met een duidelijke visie, missie en pragmatische manier van opereren.’

E-mail marketing team albelli

Zo, in the pocket! We zijn ontzettend trots op Martin en z’n team. Zij zorgen ervoor dat jij die leuke acties en inspiratie in je mailbox ontvangt. Ontvang je nog geen nieuwsbrief? Dan heb je nu nog meer reden om je in te schrijven!

Naast mooie nieuwsbrieven maakt Martin ook prachtige fotoboeken. Bekijk hier bijvoorbeeld zijn ‘zwart/wit fotoboek’

 

Reacties