Paasei wedstrijd

De albelli paashaas heeft eieren op onze website verstopt. We geven geweldige prijzen weg aan de eerlijke vinders. Het eerste ei is VANDAAG verstopt, het tweede ei verschijnt op vrijdag en het laatste ei wordt op zaterdag verstopt.

Ontdek de eieren!

Zoals je weet hebben we onze programma’s bijgewerkt met meer dan 1000 nieuwe en verbeterde opmaakopties (waaronder clipart). We voegen voortdurend nieuwe dingen toe! Om de komst van de lente te vieren zijn onze nieuwe opmaakopties met paasthema nu beschikbaar. En om je er alvast kennis mee te laten maken hebben we de komende dagen drie eieren uit de nieuwe collectie op onze website verstopt.

 

Paaseieren zoeken-donderdag

Ei van donderdag

 

Paaseieren zoeken-vrijdag

Ei van vrijdag

 

Paaseieren zoeken-zaterdag

Ei van zaterdag

 

Hoe doe ik mee?

Het is heel eenvoudig! Als je de pagina’s van onze website bekijkt, kom je op één van onze pagina’s een prachtig versierd ei tegen. Deel het paasei op Twitter en tag ons met #albelliPaasEi of laat bij onze Facebook posts een reactie achter met daarin het ei en #albelliPaasEi. De wedstrijd loopt van (vandaag) donderdag 24 maart tot en met zondag 27 maart. We kiezen de winnaar(s) willekeurig uit degenen die de paaseitjes hebben gedeeld.

 

We wensen je een vrolijk Pasen – én laat de zoektocht maar beginnen!

 

 

Voorwaarden

Om mee te doen:

  • Ben je in ieder geval 18 jaar of ouder
  • Woon je in Nederland
  • Heb je een geldig Facebook-/Twitteraccount

De wedstrijd start op donderdag 24 maart 2016 en eindigt op zondag 27 maart 2016 om middernacht. albelli kiest 3 winnaars uit alle deelnemers die de verstopplekken van alle 3 de paaseieren hebben geraden en deze hebben gedeeld op Facebook of Twitter met #albelliPaasEi. De winnaar wordt bekend gemaakt op dinsdag 29 maart 2016. Zorg ervoor dat de Twitterberichtjes en Facebookreacties die je instuurt openbaar zijn. Alleen dan kun je meedoen met deze wedstrijd.

Aan het einde van de wedstrijd kiest albelli 3 winnaars. Deze winnaars ontvangen ieder een fotoboek S, M of L naar keuze (incl. gratis verzending). De waardebon is geldig t/m 30 juni 2016.

De prijzen kunnen niet ingewisseld worden voor geld.  albelli houdt zich het recht voor de voorwaarden en de wedstrijd tussentijds aan te passen.

Reacties