Maak zelf een persoonlijke adventskalender

De spanning hangt in de lucht op het hoofdkantoor van albelli. Kerstmis komt nu wel heel dichtbij! Om het aftellen naar de kerst nog leuker te maken, hebben we dit jaar een virtuele adventskalender ontworpen. Achter elk luikje vind je inspiratie voor het mooiste cadeautje, een leuk spelletje of een mooie korting op de populairste producten uit ons assortiment. Houd Instagram, Facebook en Twitter goed in de gaten, want elke dag openen we een nieuw deurtje met een leuke verrassing!

De adventskalender: een stukje geschiedenis!

Advent (= de komst van een belangrijk persoon of gebeurtenis) markeert het begin van de kerstperiode en is niet meer weg te denken. Deze van oorsprong christelijke traditie is ontstaan in de 19de eeuw. De kalender heeft verschillende luikjes en in aanloop naar kerst mag er elke dag 1 luikje worden geopend. Achter de luikjes vind je meestal wat chocolade of soms zelfs een puzzeltje. Sommige kalenders richten zich meer op volwassenen. Vaak zit er dan in de vakjes een spreuk of een leuke foto en zelfs met krasloten telt men af naar kerst met de adventskalender. Populair bij jong en oud en de ideale manier om af te tellen naar kerst!

Vintage adventskalender

Maak je eigen adventskalender

Voel je je creatief vandaag? En heb je zin om zelf eens aan de slag te gaan met een adventskalender? Maak dan je eigen adventskalender! We hebben op Pinterest een heleboel leuke en feestelijke DIY ideeën voor je zodat je makkelijk zelf de mooiste adventskalender maakt.

Maak je eigen adventskalender

Hebben jullie elk jaar ook een adventskalender in huis? Deel het met ons in de opmerkingen onder deze blog of gebruik de hashtag #albelliadvent zodat we jouw creatie kunnen bewonderen!

Veel plezier en tot de volgende keer!

Het albelli team

P.s. Wil jij zelf een origineel kerstcadeau maken met jouw eigen foto’s? Bekijk dan eens onze originele kerstcadeau tips pagina voor cadeau inspiratie.

Reacties