Stichting Wenskaart, die het persoonlijk contact via geschreven wenskaarten in Nederland stimuleert, heeft deze week een brandbrief naar de vakbonden gestuurd. De stichting is bang dat door de staking van TNT het aantal verstuurde kerstkaarten drastisch zal dalen. Vooral deze week, de week na Sinterklaas, is traditioneel dé week dat iedereen in Nederland bedenkt of hij of zij kerstkaarten zal verzenden of niet.

Dit is een tegenvaller voor de wenskaartenbranche. De verstuurde kerstkaarten per post hebben sowieso al te lijden onder de komst van de digitale wenskaarten. De vakbonden en TNT gaan deze week om tafel zitten.

Stichting Wenskaart startte eerder dit jaar al de campagne ‘Da’s toch een kaart waard’? Een wenskaart is namelijk de mooiste manier om iemand te laten weten dat je aan diegene denkt.

En dat vinden we bij albelli nou ook. Maak daarom zelf een persoonlijke wenskaart  en verstuur hem als Kerstwens of Nieuwjaarsgroet. Van de staking van TNT zul je overigens geen last hebben deze week, daar hebben wij al voor gezorgd!

Reacties