Met ons aanbod aan fotoproducten is er genoeg keus voor een persoonlijk sinterklaascadeau. Om jouw creaties nog bijzonderder te maken hebben we voor Sinterklaas speciale clipart ontworpen. Zo kun je bijvoorbeeld een mijter of pepernoten toevoegen aan je ontwerp. Op deze manier steel jij zeker de show op Pakjesavond!

Maak dit jaar je eigen sinterklaascadeau en gebruik je favoriete momenten van het afgelopen jaar. Van fotoboeken, kalenders, mokken of wanddecoratie: We hebben genoeg keus in producten dus voor ieder wat wils.

Een origineel Sint-boek

Niet genoeg tijd, of geen zin om alle foto’s uit te zoeken en een indeling te maken? Geen paniek, ons designteam heeft een groot aanbod aan templates samengesteld voor de drukke Sint. Maak het jezelf makkelijk en gebruik voor je fotoboeken de Smart Assistant, zo heb je binnen een half uur je fotoboek verzonden naar onze drukker en is hij ruim optijd voor in de schoen.

Met een fotokalender is iedere maand een feestje

Met een fotokalender als cadeau zit je altijd goed. Kies je 12 leukste foto’s, voor iedere maand één. Op deze manier wordt de pagina omslaan iedere maand weer een feestje. Geef uiteraard december een feestelijk sinterklaasthema met de clipart in de vorm van cadeautjes, wortels, de Sint en sterretjes.

Wat ook een erg geliefd cadeau is bij de Sint is een gepersonaliseerde fotomok. Maak in de app een panorama mok met meerdere foto’s en voeg hier dezelfde sinterklaasclipart aan toe. Zo wordt warme chocolademelk drinken op pakjesavond nog leuker! Maar ook na 5 december kun je op deze manier iedere dag opnieuw genieten van jouw favoriete foto’s tijdens een kopje koffie of thee.

Ook zo enthousiast geworden? Maak dan nu jouw persoonlijke sinterklaascadeau!

 

Reacties