Wil je dit jaar een écht uniek cadeautje met Sinterklaas geven? Maak het zelf! Ben je niet zo creatief? Geen zorgen, ons design team heeft een ruim assortiment aan templates gemaakt zodat je echt niet zoveel tijd kwijt hoeft te zijn. En heb je al gezien dat we ook dit jaar weer veel sinterklaasitems hebben toegevoegd aan ons fotoprogramma? Zo maak je jouw fotoproduct extra bijzonder en zal jouw cadeau nog lang herinnerd worden. Hierbij onze klantfavorieten met onze nieuwste sinterklaasitems en raak geïnspireerd!

Een fotokalender blijft verrassen

Bundel jullie mooiste momenten samen in een fotokalender; zo is het iedere maand weer een verrassing. En vergeet niet de maand december een feestelijk sinterklaasthema te geven. De sterren, het sinterklaasje en de cadeautjes kun je allemaal vinden als clipart in het fotoprogramma. Je kunt kiezen tussen een jaarkalender en een verjaardagskalender, beide komen in verschillende formaten. Enthousiast geworden? Ga aan de slag.

Tip: Schrijf een persoonlijke sinterklaasgedichtje en plaats het op de voorkant van je kalender. Dit kan heel gemakkelijk in het fotoprogramma.

Jullie verhaal in een fotoboek

Met een fotoboek kan je eigenlijk alle kanten op. Hebben jullie samen een mooie reis gemaakt, gaan jullie vaak op pad met de sportclub of koken en eten jullie graag gezellig thuis? Er zijn genoeg gelegenheden die je vast hebt gelegd. Vertel jullie verhaal middels een fotoboek en verzamel juist die momenten die je nooit wilt vergeten. Speel met de sinterklaasitems om je cadeau helemaal in stijl te maken of voeg jullie favoriete quotes toe, schrijf grapjes uit of – voor de foodies onder jullie – voeg recepten toe. Ga meteen aan de slag!

Tip: Spreekt het idee van een kookboek je aan? Doe hier inspiratie op om gemakkelijk jullie favoriete recepten te bundelen.

Fotomokken geven gegarandeerd een glimlach

Laat iemand de dag goed beginnen of geef iemand een bijzonder pauzemoment tijdens de dagelijkse bezigheden! Kies een foto van zijn of haar huisdier, een landschap waar diegene blij van wordt of ga voor een foto van jezelf of jullie samen. Extra leuk: ook de mokken kun je naar hartenlust versieren met sjablonen, kaders en clipart! Bekijk hier de mogelijkheden.

Tip: In het fotoprogramma voeg je gemakkelijk een tekst toe. Je kunt gebruik maken van wel 60 lettertypes in meer dan 30 kleuren. Laat iemand bijvoorbeeld schateren door een grappige quote van jullie samen of zeg iets liefs om de dag mee te beginnen.

En meer…

Enthousiast geworden? Start nu met jouw fotoproduct en bekijk snel de andere sjablonen, kaders en clipart waar je gebruik van kunt maken in het fotoprogramma. Zo maak je jouw cadeautje extra bijzonder deze Sinterklaas.

 

Reacties