Een special in de rubriek ‘Het fotoboek van‘. Via FacebookTwitter en dit blog stromen de vakantieboeken 2011 bij albelli binnen. Met hier en daar ware juweeltjes! Te veel om iedereen een aparte pagina te geven, dus voor een keer we bundelen ze. Blader door deze twee prachtige exemplaren en laat je inspireren!

Het fotoboek van Jolanda: BARCELONA 2011
Jolanda is op vakantie geweest naar Barcelona en deelde via Facebook haar fotoboek met ons. Die kans lieten we niet voorbij gaan. Bekijk in het fotoboek hoe zij de opmaakextra’s gebruikt (bijv. de tekst WE LOVE THE FOOD op pag. 6) en die voorkant vinden we ook helemaal top. De foto niet in het midden geplaatst, een vlag van het land erop en de letters van clipart. We love your book Jolanda.

Het fotoboek van Caroline: FRANKRIJK 2011
Dit boek lijkt bijna wel een brochure! Caroline weet in dit boek typografie (het gebruik van eigen lettertypes) en beeld perfect te combineren. Het is fris en strak en het leuke is dat ze alles met de extra’s uit het fotoboekprogramma heeft gemaakt. Het heeft ritme, het heeft rust, het is speels en de foto’s zijn op perfecte, creatieve manier op de pagina’s geplaatst. Een waar inspiratieboek!

We nodigen Jolanda en Caroline van harte uit om hieronder bij de comments te vertellen hoe ze hun fotoboek precies gemaakt hebben. Het zit vol tips en tricks!

Wil jij in deel 2 van deze special? Stuur een mail naar blog@albelli.nl en wie weet sta jij er de volgende keer bij.

Ook zo’n mooi fotoboek? Maak zelf een fotoboek van je vakantie.

Bekijk andere fotoboeken uit ‘Het fotoboek van’


 

Reacties