Deze Moederdag pakken we uit bij albelli! Bestel nu jouw fotocadeau voor Moederdag en maak van 28 april t/m 8 mei, 11 dagen lang elke dag automatisch kans op prachtige prijzen zoals een dagentree voor de sauna, een bioscoopbezoek of een leuke high tea allemaal voor 2 personen. We hebben een totale prijzenpot van ruim €1000,- en een hoofdprijs van maar liefst €129,-!
Meedoen is heel gemakkelijk, als je een bestelling plaatst op albelli.nl in de periode van 28 april t/m 8 mei maak je automatisch kans.

Dag 1 – jaarabonnement op &C magazine

We trappen af met een prachtige prijs van &C. Namelijk een jaarabonnement op de &C, zo kun jij 12 maanden lang genieten van elke maand een nieuwe editie. Elke maand staat er een ander thema centraal, van koken tot reizen en van mode tot kinderen. Alles komt aan bod.

Dag 2 – Heinen Delfts Blauw vaas

Een vaas die minstens zo mooi en speciaal is als de bloemen die je erin zet. Deze Heinen Delfts Blauw vaas is, zoals de naam al zegt, Delfts blauw beschilderd met iets typisch Hollands, namelijk fietsen! Een ideaal cadeau of beloning voor alle moeders. Heinen Delfts Blauw heeft een ruim assortiment met vazen, servies en wandborden. Kijk op heinendelftsblauw.nl om het gehele assortiment te bekijken.

Dag 3 – Vue bioscooptickets

Op de derde dag van de actie zullen 5x twee bioscoopkaartjes bij VUE weggegeven worden. Zo kun jij samen met je moeder gezellig samen naar de bioscoop. Kies voor een luchtige romcom, een intens liefdesverhaal of een spannende actiefilm.

Dag 4 – Hotelovernachting bij Bilderberg

Een heerlijke hotelovernachting bij een van de 12 locaties van Bilderberg hotels voor 2 personen inclusief ontbijt. Jij kiest de locatie en de datum en dan kan de voorpret beginnen! Zo kun je samen met jouw moeder een heerlijke dag en nacht weg.

Dag 5 – Wanddecoratie voucher

We kunnen geen albelli winactie houden zonder albelli prijs! Op deze 5de dag kun je een albelli wanddecoratie voucher winnen ter waarde van €100,- met een geldigheid van een jaar. Maak na Moederdag nog een prachtige wanddecoratie voor jezelf of misschien wel van een mooi moment tijdens Moederdag.

Dag 6 – My Jewellery armbandenset

We geven vandaag 10 keer een prachtige armbandenset van My Jewellery weg. Speciaal voor jou en je moeder, zo blijf je verbonden met je moeder. Geef een armband als kado en zet zo jouw moeder in de belangstelling! De armbanden zijn goud en zijn gemaakt van stainless steel dus verkleurt niet.

Dag 7 – Creatieve Doebox.nl

Vind jij het ook altijd leuk om met je moeder lekker creatief bezig te zijn? Dan is de prijs van dag 7 echt iets voor jou. Je kan een voucher t.w.v. €75,00 bij creatievedoebox.nl winnen. Zo kun jij voor jou en je moeder een DIY box bestellen en gezellig samen aan de slag gaan met bijvoorbeeld een set dikke dames, hippe schalen of te gekke kikkers. Een Creatieve-doebox is een compleet pakket om meteen mee te starten nadat je het hebt ontvangen. Alle materialen die je nodig hebt zitten in de box en jij hoeft alleen de werkbeschrijving of de instructiefilm te volgen.

Dag 8 – Rituals cadeaubon

Verwen jezelf of een ander met de heerlijke producten van Rituals. Vandaag geven wij 2x een tegoedbon van 25 euro weg. Kies zelf jouw favoriete product en geniet.

Dag 9 – Fotoboek voucher

Ook op deze 9de dag wordt er een eigen albelli prijs weggegeven. Deze keer een fotoboek voucher ter waarde van €100,-. Zo kun je al je foto’s kwijt in een prachtig fotoboek voor jou en/of je moeder. Kijk oneindig vaak terug naar alle mooie momenten en foto’s.

Dag 10 – Sauna.nl dagentree

Tijdens de een-na-laatste dag maak je nog kans op een dagentree voor 2 personen bij een sauna naar keuze aangeboden door sauna.nl. Je kan kiezen uit 9 verschillende resorts door heel het land. Zo kun je heerlijk ontspannen en even opladen samen met jouw moeder.

Dag 11 – High Tea

We sluiten de Moederdag actie af met een heerlijke High Tea voor 2. Geniet samen met jouw moeder van een lekkere high tea bij jou in de buurt.

Waar wacht je nog op?

Bestel jouw Moederdag fotocadeau op één van de 11 dagen en maak kans! Bestel je uiterlijk 8 mei dan kan albelli garanderen dat je bestelling op tijd binnen is om jouw moeder echt in het zonnetje te zetten.

Voorwaarden Moederdag Winactie 2023

– Automatische deelname voor alle betalende albelli klanten
– Deelname voor orders die geplaatst zijn van 28 april t/m 8 mei 2023
– Winnaars worden bepaald door middel van een loting aan de hand van ordernummers
– Alle winnaars worden in week 19 bekend gemaakt via onze actiepagina
– Winnaars worden per email op de hoogte gebracht via het email adres waarmee zij bij ons besteld hebben
– Prijzen zijn niet in te wisselen voor geldbedragen

Reacties