Kende je deze al voor in je fotoboek? De fotowaaier? Die maak je heel makkelijk zelf. Hier lees je de snelle uitleg, de uitgebreide uitleg vind je onder de tips en trick ‘Fotowaaier maken’ op onze site.

Hoe maak ik een fotowaaier?
Wat je samengevat doet, is een foto een paar keer kopiëren en elke foto een slag draaien (roteren). Je foto kopiëren doe je door de foto te selecteren, en via rechtermuisknop ‘kopiëren’ en dan ‘plakken’ te kiezen (of je gebruikt Ctrl+c en Ctrl+v, zoals je dat misschien al kent). Je foto roteren doe je met dat groene rondje boven het fotokader. Als het handje verschijnt, dan kun je de foto roteren. Herhaal dit voor elke gekopieerde foto en klaar is Kees!

Wil je het uitgebreide stappenplan lezen? Zie fotoboektip Fotowaaier maken.

De tips van albelli voor het maken van je fotoboek
Regelmatig geeft albelli leuke tips voor het maken van je fotoboek. Met deze tips en tricks maak je van jouw fotoboek een nog mooier, creatiever en professioneler exemplaar! We leren je hoe je alle opties uit het fotoboekprogramma zo creatief mogelijk inzet. Alle fotoboektips vind je terug onder de tips en tricks op onze website.

Wij inspireren jou. Jij inspireert ons!
We hopen dat onze fotoboektips je op prachtige, creatieve ideëen brengt. Sterker nog, we hopen dat jij trucs ontdekt waar wij nog niet aan hadden gedacht! Heb jij er zo eentje? Zo’n tip die andere fotoboekmakers ab-so-luut moeten weten? Mail dan je idee naar tips@albelli.nl. Wie weet zetten we jouw tip dan op onze site!

Bekijk onze voorbeeldfotoboeken
We gaan de tips voor het maken van een fotoboek zo veel mogelijk koppelen aan mooie voorbeeldfotoboeken, zodat je meteen ziet hoe het resultaat wordt. Dus houd onze tips en tricks en inspiratie pagina’s in de gaten!

Reacties