In mei is het weer moederdag. De dag dat je moeders in het zonnetje zet! Omdat ze de lekkerste boterhammen smeert, ze zo goed op je kinderen past, of gewoon omdat het een leuke traditie is. Maak jij dit jaar je moederdag cadeau ook zelf? Zo ja, lees onze tips voor je moederdag cadeau!

Moederdag cadeau – voor mama
Maak een fotoboek met de mooiste tekeningen van de kids. Bekijk ons fotoboek met tekeningen ter inspiratie! Moeder zal vast smelten… Of leg stiekem de hand op de foto’s van die speciale reis die ze maakte. Maak daar een schitterend fotoboek van. Of maak een jaaragenda vol foto’s van het gezin. Dan geef je je moeder wel een heel speciaal en vooral verrassend cadeau voor moederdag!

Moederdag cadeau – voor je vrouw
Is moeder toevallig je vrouw? Maak haar dan blij met een mooie foto op plexiglas met haar dierbaarste afbeelding. Of maak voor een jaarkalender met foto’s van haar hobby (haar kruidentuin, haar tekeningen?). Die kan ze mooi boven haar haar bureau of in de keuken hangen!

Moederdag cadeau – voor oma
Laat oma de kerst of uitjes met de familie herbeleven met een mooi fotoboek van jullie allemaal. Daar doe je oma’s het meest plezier mee. Of zet haar kleinkinderen op canvas, dan heeft ze die altijd dicht in haar buurt!

Maak zelf een moederdag cadeau en maak moederdag nog specialer!

ps. Het grappige trouwens is dat moeders al die aandacht niet per se van je verwachten. Voor haar is het logisch er voor je te zijn! Maar als ze dan met moederdag een cadeau krijgt, is ze altijd toch weer stiekem verrast.  Zo zijn moeders dan ook wel weer. En je maakt helemaal de blits als het moederdag cadeau zelfgemaakt is! Gaat ze zo mogelijk nog meer van je houden 😉

Reacties