De verjaardag van Sinterklaas komt wel heel dichtbij. En jij bent, net zoals ons, vast en zeker al lekker bezig met alle voorbereidingen. De zakken pepernoten en taaitaai zijn al aangebroken en je hebt misschien een leuk cadeautje in je schoen gekregen. Om het avondje van Sinterklaas dit jaar extra bijzonder te maken hebben we een aantal leuke tips en ideeën verzameld. Dus ga er even lekker voor zitten en laat je inspireren met deze feestelijke tips.

De lekkerste sintsnacks

Bij het heerlijke avondje horen natuurlijk ook heerlijke hapjes. Sluit je sinterklaasdinertje in thema af met een lekkere pepernotentiramisu van UitPaulinesKeuken.nl. Of maak jullie avondje extra gezellig met deze giga serveerplank vol lekkere sinterklaashapjes van Pimentaloreti.nl. Bekijk ook eens ons eigen amandelspeculaasrecept en leg de sinterklaassfeer helemaal vast door middel van foodfotografie.

Sinterklaasplankje

Een feestelijke pakjesavond

Kwamen de cadeautjes vroeger in een grote wasmand de huiskamer in of hadden je ouders een jutten zak speciaal voor de sinterklaascadeaus? Nostalgisch niet? Maar er zijn nog andere leuke manieren om je huis aan te kleden voor pakjesavond. Maak bijvoorbeeld van een grote doos een schoorsteen of kachel waar je de cadeautjes bij zet. Origineel en een feestelijke aankleding van je huiskamer. Voor meer tips vonden wij dit gave Pinterestboard om het sinterklaasfeest extra bijzonder te maken.

Sinterklaascadeautjes pakjesavond

Het perfecte cadeau

Het surprisebord op onze Pinterestpagina staat vol met leuke en originele ideeën. Maak een paar Nikes, rolletjes Sushi of misschien past die Instagram surprise perfect bij de naam op jouw lootje. En daar hoort natuurlijk ook nog een te gek cadeau bij. Denk in dat geval eens aan één van onze fotoproducten. Niets is persoonlijker dan een mooi fotoboek met foto’s van jullie samen, een kalender met de leukste momenten van afgelopen jaar of een mok met die ene grappige foto. En om zeker te weten dat je jouw sinterklaascadeaus op tijd in huis hebt voor pakjesavond, bestel je bij ons jouw fotoboek of wanddecoratie t/m 29 november en onze andere fotoproducten t/m 30 november.

Nike surprise albelli

En heb je nog geen gedichtje bij je cadeau? Misschien is het albelli gedicht van vorig jaar dan wel iets voor jou. Of laat je inspireren door een gedicht uit onze gedichtenwedstrijd met #albelligedicht.

Veel maakplezier en fijne pakjesavond!

Het albelli team

Reacties