Kind met fietsje

Wacht eens… Wat zie ik daar? Het is eindelijk begonnen! We vieren dat de zomer er is met een gloednieuw thema voor ons fotomoment van de maand. Aangezien het juli is, willen we maar één ding: zonneschijn. Of het nu thuis is of ergens anders, achter de wolken of in vol zicht. Waar wacht je nog op?

 

Naar buiten!

Volg deze tips van onze albelli medewerkers en deel daarna je eigen zonnige foto’s op Facebook, Instagram en Twitter met de hashtags #Fotomomentvandemaand en #albelli. Wees creatief. Maar vergeet je zonnebrandcrème niet!

 

Skyline over water

Zonsondergangen zijn populair op Instagram, en met goede reden. Profiteer van het gouden uur en gebruik silhouetten voor het contrast.

 

Man op bankje

Voor dag en dauw op. Ga s’ochtends vroeg op pad als de straten nog leeg zijn en de zon het felst is.

 

Bomen tegen blauwe lucht

Wat is er nu beter dan een strakblauwe lucht? Fotografeer tegen een felle, contrasterende voorgrond, zoals deze bomen, zodat het beter uitkomt.

 

Haal de zon in huis

Als het weer je teleurstelt, haal je gewoon de zon in huis. We hebben inspiratie voor in huis die toch een glimlach op je gezicht tovert op sombere dagen. Deel je vrolijke interieur op Facebook, Instagram en Twitter met de hashtags #Fotomomentvandemaand en #albelli.

 

Ingelijste foto's aan de muur

Maak ook eens een echte blikvanger van je muur met allemaal zonnige foto’s. Het ziet er nu net zo goed uit als straks in december.

 

Man hangt fotoprint aan de muur

Maak je eigen, persoonlijke wanddecoratie op maat met je favoriete zonnige foto’s.

 

Of je nu een dramatische zonsondergang op een verre locatie of een zonovergoten landschap dichtbij huis hebt: tag ons in je foto’s om onze maand op te fleuren.

Reacties