Jaarboek

Van speciale gebeurtenissen tot de kleine momenten, een jaarboek met je mooiste foto’s helpt je het jaar nooit meer te vergeten! Bewaar daarom ook je mooiste herinneringen van 2013 in een fotoboek. Niet overtuigd? Lees onze top 5 van redenen om een eigen jaarboek te maken!

1. De herinneringen van 2013 beginnen te vervagen
De tijd vliegt! En ondertussen begin je te vergeten welke herinneringen uit 2013 komen en welke uit voorgaande jaren. “Wanneer deden we dat? En waar waren we toen?” Met je foto’s in een jaarboek vergeet je dat nooit meer!

2. Je kunt je eigen geschiedenis herschrijven
Je bepaalt zelf welke foto’s door de selectieronde komen en in je jaarboek belanden. Je kunt die foto’s waar je vreemd op staat of slechte herinneringen aan hebt, weglaten. Wanneer je over een paar jaar het fotoboek openslaat, herinner je je alleen de beste momenten van 2013!

3. Het is leuk om te doen!
Zie je ertegenop om je jaarboek te maken? Dat hoeft echt niet! Het selecteren is misschien even moeilijk, maar het is ontzettend leuk om al je foto’s weer te zien. En als je eenmaal bezig bent met je fotoboek, kun je jouw creativiteit de vrije loop laten. Je maakt het boek op zoals jij wilt! Omdat je het zelf maakt en er tijd en moeite insteekt, kun je straks extra trots zijn op het resultaat 🙂

4. Een echt boek is een fijne afwisseling in deze digitale wereld
Je kunt je foto’s natuurlijk op je computer of mobiele telefoon bekijken. Maar dat kan toch niet op tegen het bekijken van afgedrukte foto’s? Dat vinden wij tenminste :). Wanneer je een echt fotoboek in je handen hebt met jouw foto’s prachtig afgedrukt op kwaliteitspapier, dan begrijp je het!

5. Je kunt onze gloednieuwe themaboeken proberen!
Onze 2 nieuwe themaboeken ‘Kleurrijke seizoenen’ en ‘Moderne tijdlijn’ zijn perfect om al je foto’s van 2013 in te verzamelen. Ze zijn prachtig ontworpen door onze designers, je hoeft alleen nog je foto’s toe te voegen. Mooi en makkelijk dus! En, we hebben 2 formaten toegevoegd. Je kunt nu niet alleen kiezen voor liggend L, maar ook voor liggend M en staand L!

Blader door ons voorbeeld van het themaboek ‘Moderne tijdlijn’ voor meer inspiratie:

 

Reacties