Heb je iets wat je met al je vrienden en familie wilt delen? Stuur hen dan een zelfgemaakt fotokaartje! De leukste foto tijdens de verhuizing, de mooiste foto van je pasgeboren baby, of maak een bedankkaartje van je huwelijk met de meest romantische foto van die dag. Er zijn genoeg redenen te verzinnen voor een kaart met je eigen foto. Hieronder geven we je de leukste fototips voor op jouw persoonlijke fotokaartje!

Leuke tips voor jouw fotokaart
Bij albelli kun je de mooiste fotokaarten maken. Je kunt je foto zelf bewerken en originele effecten en leuke kaders gebruiken. De mogelijkheden zijn eindeloos! Kies ook een uniek lettertype voor op de voor-of binnenkant van je fotokaart. Je fotokaart drukken we professioneel af en in een paar dagen heb jij je fotokaarten al in huis. Je ontvangt ze in een setjes van 10 of 12 stuks.

Bekijk hier welke unieke clipart, kaders en sjablonen jij voor jouw fotokaart kunt gebruiken.

  • Op vakantie geweest? Maak bij thuiskomst een fotokaart van je vakantie ( soort van post-ansichtkaart). Pak je meest spetterende foto, zet er een bijvoorbeeld een spreekballonnetje of andere leuke clipart op en voeg de vlag van het land toe. Dat kan allemaal bij albelli!
  • Ga je verhuizen? Maak een leuke foto van jou tussen de dozen of tijdens de verbouwing. Maak er ook een van je nieuwe woning. Plaats deze twee foto’s naast elkaar op je kaartje en schrijf bij beide foto’s je oude en nieuwe adres. Zo kan iedereen zien waar jij gaat wonen!
  • Baby gekregen? Dat is natuurlijk hét moment om fotokaarten te maken. De mooiste foto jouw kindje wil je natuurlijk aan iedereen laten zien. Jij bepaalt lettertype en kleur in je kaart. We hebben allerlei leuke baby-items die jij kunt gebruiken om je fotokaart op te maken. 
  • Ga je trouwen? Dan maak je natuurlijk je eigen huwelijksuitnodiging. Met die leuke foto van jullie op de fiets. Versier deze fotokaart met tekst en leuke sjablonen. In ons programma zitten allerlei leuke huwelijksthema’s die jij kunt gebruiken. 
  • Of ben je pasgetrouwd? Ook een leuk idee om dan ná je huwelijk je gasten te bedanken met een fotokaart. Met de mooiste foto van de dag!
  • Feestje te vieren? Nodig al je vrienden uit met je eigengemaakte fotokaart! Je bestelt je kaarten in een set van 10 of 12 stuks, dus perfect voor al je vrienden.

Meer inspiratie nodig? Bekijk hier meer ideeën voor een fotokaart maken.

Iedereen kan fotokaarten maken
Klinkt ingewikkeld, duur of tijdrovend? Helemaal niet. Je eigen fotokaart maken is bij albelli heel eenvoudig. We houden ons programma zo gebruiksvriendelijk mogelijk. Zo kan iedereen zijn eigen fotokaarten maken. Leuk om te doen, nog leuker om te ontvangen!

Waarom je eigen fotokaart versturen?
In dit digitale tijdperk is het erg leuk om nog eens een kaart in de bus te krijgen. En al helemaal als die door iemand zelfgemaakt is! Hoe leuk is het om een kaart te ontvangen van die vriendin die haar leukste vakantiefoto met jou via een fotokaartje wilt delen?  Laat zien hoe speciaal je vrienden voor je zijn.

Bekijk welke fotokaarten je bij albelli maken kunt en start direct!

 

 

Reacties