albelli is waanzinnig aan het groeien en is op zoek naar maar liefst 13 nieuwe medewerkers! Met de zojuist gelanceerde websites in Engeland, Duitsland, België, Frankrijk en Italië kun je met recht zeggen dat we in de lift zitten.

Maar om dit allemaal draaiend te houden zoeken we dringend versterking van ons (natuurlijk fantastisch leuke) team. Wil jij samen met ons aan de top blijven en heb jij wat te bieden? Dan drinken we graag een kop koffie met je. Bekijk onze vacatures en reageer direct!

albelli is het consumentenmerk van moederbedrijf albumprinter. Met albelli kun je zelf online fotoboeken, kaarten, kalenders of een canvas maken. albumprinter is al jaren één van de grootste fotoboekenleveranciers in Europa. We zijn voortdurend in ontwikkeling en zijn al meerdere malen herkend als een van de snelst groeiende organisaties, o.a. door de Deloitte Fast 500.

Het team van albelli zit in hartje Amsterdam en bestaat uit ongeveer 50 medewerkers. 20 van ons werken op de afdeling marketing, 20 op de afdeling IT en dan hebben we natuurlijk nog HR, het management team en finance.

‘De leukste werkplek maak je makkelijk zelf’, ofwel, ‘Het mooiste fotoboek maak je makkelijk zelf’. Dat is onze slogan, en hij is nog waar ook.

We kijken uit naar de koffie,

Het albelli team

Reacties