Vergeet die gebruikelijke paar sokken deze Vaderdag en maak in plaats daarvan iets unieks dat hij voor altijd zal koesteren. Of je nou iets koopt voor je eigen vader of voor je kinderen om te geven, laat zien dat hij geliefd is met onze originele cadeau-ideeën.

1. Een fotoboek van jou en je vader door de jaren heen.

Van de eerste keer dat hij je vast hield tot je trouwdag, jij en je vader hebben samen vele mooie momenten gedeeld. Voeg ze allemaal samen in een fotoboek die hij aan zijn vrienden kan laten zien. Heb je een paar oude foto’s die je wilt gebruiken? Scan ze dan in met behulp van onze eenvoudige scantips.

2. Een mozaïek wanddecoratie van zijn leven

Bekijk alle foto’s die je hebt van je vader en maak een mozaïek wanddecoratie met de leukste exemplaren. Je kunt 9 tot 81 foto’s gebruiken, dus er is ruimte genoeg. Kies foto’s uit zijn jeugd en een aantal van nu. Hij zal het geweldig vinden om te zien wat hij heeft bereikt.

3. Een familiefotoboek

Maak een fotoboek boordevol familiefoto’s. Je kunt foto’s gebruiken van iedereen, van de kinderen tot foto’s van jullie samen en van de opa’s en oma’s. Bekijk onze tips voor het maken van groepsfoto’s om een fantastische familiefoto te maken voor op de kaft.

4. Een ingelijste foto-afdruk

Vaderdag cadeau ideeen fotoafdruk

Kies een recente foto van jou en je vader, druk die af en lijst ‘m voor hem in. Zoiets doen vaders nooit zelf, maar ze vinden het wel leuk om te hebben. Een fotoafdruk is een mooie herinnering aan de tijd die jullie samen hebben doorgebracht, ook al zien jullie elkaar niet zo vaak meer.

5. Wanddecoratie van de kinderen

Vaderdag cadeau ideeen wanddecoratie

Kies een lievelingsfoto van je partner met de kinderen en print die voor hem uit als wanddecoratie. Een foto van hen terwijl ze buiten spelen is leuk om in de woonkamer te hangen. Of kies voor wanddecoratie op aluminium of plexiglas, die je zelfs buiten kunt ophangen.

6. Een fotomuur

Grijp de volgende keer dat papa weg is je kans en maak een fotomuur voor hem in zijn kantoor of slaapkamer. Maak wanddecoraties en laat een aantal foto’s afdrukken van de familie samen en maak hier een mooie collage mee op de muur. Bekijk onze tips voor het maken van een fotomuur voor extra inspiratie.

7. Een mok

Vaderdag cadeau ideeen mok

Het perfecte cadeau voor koffie drinkende vaders: kies een foto van hem en de kinderen en laat deze afdrukken op een mok. Hij kan hem meenemen naar kantoor om hem eraan te herinneren dat hij voor 6 uur naar huis gaat. Bovendien kun je nu mokken maken in de smartphone app, dus het is makkelijker dan ooit.

8. Een wanddecoratiecollage van jou en je vader

Vaderdag cadeau ideeen wanddecoratie collage

Verzamel een aantal foto’s van jou en je vader door de jaren heen voor een attent vaderdagcadeau. Je kunt bijvoorbeeld een babyfoto, tienerfoto en recentere foto kiezen. Maak er een wanddecoratiecollage van die hij vol trots in huis kan hangen.

9. Een fotoboek met tekeningen.

Hoeveel tekeningen hebben de kinderen gemaakt voor hun vader? Waarschijnlijk heel veel. Scan ze in en maak een fotoboek met de leukste tekeningen, samen met foto’s van papa en de kinderen. Hij vindt dit persoonlijke fotoboek vast geweldig. Hij kan er doorheen bladeren wanneer de kinderen ouder zijn en bekijken hoe creatief ze waren.

begin nu

Zo, wij hebben voor de ideeën gezorgd, nu hoef je alleen nog maar het product uit te kiezen. Wat je ook kiest, een persoonlijk fotoproduct is een uniek cadeau voor deze Vaderdag. Wil je iemand inspireren? Deel deze blog dan met vrienden en familie op social media door op de onderstaande icoontjes te klikken. Zodra je het product af hebt, deel dan een foto door #albelli te gebruiken zodat wij kunnen zien wat je hebt gemaakt.

Reacties