Tekst: vertel ons jouw sinterklaastraditie en win! Achtergrond met origami sterretjes en een schoen met een wortel

De Sint is weer in het land en dit betekent dat het weer tijd is om gezellig samen te komen en elkaar te verrassen met de leukste cadeaus en gedichten. Van half november tot begin december zetten kinderen trouw hun schoen en op de verjaardag van de Sint. Het is het eindelijk weer zover: Pakjesavond. Heel Nederland is deze maand weer in de ban van een van onze oudste tradities en hierom zijn we erg benieuwd naar de jouwe!
We komen graag extra in de Sinterklaas-stemming met al jullie verhalen en foto’s. Daarom geven we dit jaar op Pakjesavond 5x een waardebon van €50,- aan de leukste verhalen! Maak het zo leuk als je zelf wilt en vul je verhaal aan met foto’s of wie weet zelfs een filmpje.

Gedicht met tekst: Ieder jaar komt de Sint weer in het land, dit gaat altijd met tradities hand in hand. Op de achtergrond staan origami sterren en een wortel.
Hoe doe je mee?

Deel jouw sinterklaastraditie op Facebook onder de post.
Reageer onder onze post met jouw sinterklaastraditie en voeg hier eventueel een foto of video aan toe. Vertel ons bijvoorbeeld hoe het er altijd bij jullie thuis aan toe gaat tijdens het schoentje zetten, wat oma ieder jaar voor gedicht maakt of wie er het liefste op de deur bonkt met Pakjesavond.
Om het spannend te maken hebben we jullie hulp nodig! Like de reactie met jouw favoriete verhaal. De leukste inzendingen met de meeste likes winnen! Maak het dus zo origineel als jij wilt en schakel de hulp in van je vrienden om te winnen.

Wat kun je winnen?

5x een waardebon t.w.v. €50,- te besteden op alle fotoproducten van albelli.

Reacties