Herfst komt eraan! (ja echt). Misschien voelt het nog ver weg, je bent waarschijnlijk nog door al je zomerfoto’s aan het gaan, maar voor je het weet zit je meer binnen dan buiten. De herfst is hét moment voor DIY, oftewel: ‘Do It Yourself’, oftewel: zelf maken.

Binnenzitten wordt een stuk gezelliger als je je huis aankleedt met mooie, kleurrijke wanddecoratie. Foto’s om bij weg te dromen of mooie kleuren die bij je interieur passen. Of het nu om je kantoor gaat, of je huis, hieronder geven we je 4 tips om je huis op te warmen. Om de koude maanden door te komen!

#1 – Match de kleur van je foto’s aan de kleur van je interieur
Gebruik foto’s die items uit je interieur matchen, bijvoorbeeld kussens, een bank, de gordijnen. Of, als je echt zin hebt in verandering: verplaats je meubels, geef je muur een nieuw kleurtje en match gewoon je interieur aan je foto’s!

Match je foto's met je interieur
Match de kleuren van je foto’s met items uit je interieur (hier de kussens).

Extra tip: Heb je geen foto’s die je interieur matchen? Ga dan naar buiten en schiet ze gewoon zelf! Bekijk hier fotografietips.

#2 – Eén perfect moment, en zo veel perfecte foto’s….
Kun je niet kiezen welke foto je op je canvas, plexiglas of aluminium wilt? Hoeft ook niet! Creëer zelf een fotocollage met meerdere foto’s.

Maak een collage van je beste moment
Vertel een verhaal met je foto’s door foto’s van hetzelfde moment te verzamelen (zoals het koppel hier dat ijs eet)

#3 – De kamer bepaalt de wanddecoratie
Hobbykamers, kinderkamers, keukens – kies de foto’s die precies bij die specifieke kamer in huis passen en creëer een fijne plek die één sfeer uitademt.

Collage van vliegtuigen
Gek van vliegtuigen? Maak een collage voor je hobbykamer.

#4 – Wall of Fame
Vergeet ook niet het kantoor – ook die kun je verfraaien en zelfs gezelliger maken! Maak een ‘Wall of fame’ van iedereen die op kantoor werkt.

Wall of fame op kantoor
Breid de ‘Wall of Fame’ eenvoudig uit als er nieuwe werknemers bijkomen!

Geïnspireerd geraakt? Kies uit verschillende formaten en typen wanddecoratie en warm deze winter eenvoudig je eigen huis op met een zelfgemaakt kunstwerk aan de muur.

Reacties