Iedereen heeft foto’s van bijzondere momenten. Een meerderheid van de Nederlanders rekent foto’s van bijzondere momenten zelfs als meest kostbare bezit, waardevoller dan een auto, computer of sieraden. Toch raken we met zijn allen wel eens onze foto’s kwijt omdat onze laptop, computer of mobiele telefoon kapot gaat of wordt gestolen en we er geen back-up van maken. Zonde natuurlijk!

Gelukkig zijn er heel veel manieren waarop je je foto’s op een mooie manier kunt bewaren. Verzamel je foto’s bijvoorbeeld in een kalender, of bestel fotoafdrukken. En wist je dat het nu ook heel gemakkelijk is om je foto’s van je telefoon te gebruiken? Download onze app op je telefoon en begin direct met een fotoboek, kalender of met fotoafdrukken! Wil je meer weten over ons onderzoek naar foto’s? Bekijk dan de onderstaande infographic.

Onderzoek albelli

albelli-foto

van digitale foto's naar afdrukken

press-release-4

 

De gelukkige prijswinnaars

Je bent vast en zeker nieuwsgierig geworden naar het juiste antwoord van de puzzelwedstrijd en de winnaars. Met de overgebleven letters van de woordzoeker kon je het woord CADEAU maken. Uit de vele goede antwoorden hebben we 6 winnaars willekeurig getrokken die een mooie prijs krijgen. De drie die een albelli waardebon t.w.v. €100 ontvangen zijn:

  • Christa Bosch
  • Susette Weenink
  • Nienke Ploeger

De 3 GoPro’s gaan naar deze drie winnaars:

  • Lieke van Dillen
  • Richard Duizings
  • Mylene van Well

Met de winnaars wordt via e-mail contact opgenomen. Ontzettend bedankt voor jullie enthousiaste reacties en de vele antwoorden!

Tot snel,

Het albelli team

PS de pakketjes liggen al klaar! 

Prijswinnaars Metro Puzzel

Reacties