Platliggend premium fotoboeken

Ja, je hoort het goed, niet gewoon platliggend, maar platliggend premium. We zijn erg blij en trots dat we jullie onze verbeterde, platliggende fotoboeken kunnen introduceren. Ze zijn nóg mooier, nog beter en officieel het paradepaardje in ons assortiment! 🙂

Platliggend, wat is dat ook alweer?
Platliggende fotoboeken worden op een speciale manier gebonden waardoor de pagina’s mooi plat openvallen.

Fotoboek platliggend premium liggend

Het verschil tussen een platliggend premium fotoboek en een normaal fotoboek.

De linker- en rechterpagina lopen naadloos in elkaar over. Wanneer je dus een foto over de middellijn plaatst, loopt deze zonder onderbreking door over de 2 pagina’s. Ideaal voor foto’s van een prachtige skyline, een landschap of een leuke groepsfoto waarbij mensen in het midden van de pagina staan.

Fotoboek platliggend premium open

In een platliggend premium fotoboek (bovenste boek) loopt je foto zonder onderbreking door.

Waarom noemen jullie het nu premium?
We noemen het premium vanwege het speciale, zwaardere papier. Dit heeft namelijk alle eigenschappen van écht fotopapier. Daarnaast is het ook nog eens vlek- en vochtbestendig, én ongevoelig voor vingerafdrukken. Echt premium papier dus. Je foto’s komen nog mooier tot hun recht en jouw fotoboek ziet er ontzettend professioneel uit!

Dat wil ik ook! Hoe bestel ik zo’n platliggend premium fotoboek?
Dat gaat nu iets anders dan eerst. Je kiest in het fotoboekprogramma zelf (offline of online) al voor platliggend premium. Dus niet pas in het bestelproces. Je kiest voor je aan je fotoboek begint en kan je keuze tijdens het maken van je boek nog aanpassen. Platliggend premium is beschikbaar voor de fotoboeken staand L, liggend L, vierkant L en vierkant XL.

Bestel jouw volgende fotoboek dus in platliggend premium. Geloof ons, daarna wil je niets anders meer! Ter inspiratie kun je nog even door dit prachtige panoramaboek van onze collega Martin bladeren. Met dit boek laat hij zien welke foto’s er mooi staan in een platliggend premium fotoboek.


Reacties