In de vriendenkring van collega Barbara worden de laatste tijd veel baby’s geboren. Om de haverklap moest ze dus in de winkel in voor een nieuw geboortekaartje. Daar bedacht ze iets slims op. Hier haar idee!

Maak een setje ‘babykaart jongen‘ en een set ‘babykaart meisje‘ (een set bevat 10 of 12 stuks).  Die maak je leuk op in je eigen thema. En hier komt het: aan de binnenkant laat je een witruimte over waar je de naam van het pasgeboren kindje in schrijft Zo kun je dus wanneer je vrienden een jongen of een meisje hebben gekregen een heel persoonlijke kaartje sturen! Zie het voorbeeld hieronder.

En natuurlijk heeft Barbara -omdat ze zelf net een kindje heeft gekregen- de foto van haar eigen dochtertje erop gezet. Met de tekst: Gaan we een keertje samen spelen?

Briljant toch? Persoonlijk, slim, en altijd een kaartje bij de hand.

Wat je hier ziet kun je helemaal zelf met het albelli fotoboekprogramma maken. Hoe maak ik deze kaart? Een kleine opmerking: die leuke achtergronden zijn op dit moment alleen beschikbaar voor de kaart vierkant dubbel. Maar is binnenkort ook mogelijk bij de andere wenskaarten!

Laat de baby’s maar komen.

Reacties