Bij albelli zien we Internationale Vrouwendag als een geweldige gelegenheid om zowel de vrouwen die hier werken als degenen die ons ondersteunen in het zonnetje te zetten. Elk jaar vinden we het leuk om verhalen uit te wisselen over inspirerende vrouwen en om elkaar te vertellen over de vrouwen in ons leven die een verschil hebben gemaakt.

Om deze dag te vieren, willen we dit jaar graag foto’s zien van jou en een vrouw die je inspireert. Vertel ons waarom zij jou inspireert en win een wanddecoratie met jullie foto erop afgedrukt…

Wedstrijdinformatie

Om de inspirerende vrouwen in ons leven in het zonnetje te zetten, houden we de Internationale Vrouwendag Wedstrijd. Vanaf 5 maart t/m 8 maart 2018 om 23:59 uur, kun je meedoen via Facebook of Instagram.

Om deel te nemen en kans te maken om een wanddecoratie te winnen, hoef je alleen maar een foto van jou en een vrouw (of vrouwen) die voor jou een inspiratie is/zijn te delen en uit te leggen waarom je geïnspireerd door deze vrouw(en) bent. Je kunt deze foto delen via:

  • De tijdlijn van onze Facebook pagina
  • In de reacties op onze Facebook post, die we posten op 8 maart
  • Op Instagram, door ons Instagram profiel te taggen in je post – @albelli_nl

Degene met de meeste likes en reacties wint. Voor meer informatie kun je onze voorwaarden bekijken.

Let op dat je foto een redelijk hoge resolutie heeft, zodat hij niet wazig wordt wanneer hij afgedrukt wordt op de wanddecoratie.

Om je op weg te helpen en wat ideeën te geven, hebben een aantal van onze albelli medewerkers hun eigen verhaal en foto’s van inspirerende vrouwen gedeeld.

Alan, onze Senior content specialist, en zijn vriendin

“Marisa gaat elke uitdaging aan, haar drive en motivatie om alles wat we tegenkomen te overwinnen is geweldig.”

Alexandra, Designer, en haar nichtje

“Hoewel ze nog geen volwassen vrouw is, is mijn nichtje met haar wijsheid van een 5 jarige, een inspiratie voor me om zelfverzekerd, grappig, positief en net zo fantastisch te zijn als zij. Ik hou ongelofelijk veel van haar en ik zie ernaar uit om haar te zien opgroeien en de wereld te zien veroveren.”

Danny, Database administrator, en zijn moeder

“Mijn moeder heeft mij geïnspireerd om op professioneel gebied meer te doen, om succesvoller te worden, maar ook om te genieten van mijn sociale leven. Ze is de aardigste persoon die ik ken en ik ik heb veel respect voor haar omdat zij nooit iets negatiefs zegt over anderen. Ze is echt een Wonder Woman. Ik heb geen idee waar ze de energie vandaan haalt om alles te doen dat ze doet. Ze zou meer erkenning moeten krijgen voor wie ze is.”

Ale, onze Content specialist, en zijn nicht

“Mijn nicht Lilian en ik hebben vele jaren samen doorgebracht en zelfs na al die tijd sta ik nog steeds versteld van haar kracht en vastberadenheid. Ze inspireert me om groots te durven dromen, hard te werken en voor mezelf en anderen op te komen.”

Hariya, SEA specialist, en haar schoonmoeder

“Afifa, mijn schoonmoeder, inspireert me met haar dappere, zelfverzekerde en onbaatzuchtige karakter. Ze was jarenlang een actief lid van een organisatie die vecht voor vrouwen- en kinderrechten in Afghanistan, terwijl ze hiermee haar eigen leven in gevaar bracht. Ze gaven onderdak, voedsel, banen en onderwijs aan vrouwen en kinderen die alles verloren hadden vanwege de oorlogen. Nu ze met pensioen is, besteedt ze bijna al haar vrije tijd aan het fulltime oppassen op mijn zoon, dus je kunt je voorstellen hoe dankbaar ik haar ben.”

Sarah, onze copywriter, en haar zus

“Mijn oudere zus Lisa woont dan wel op een ander continent dan ik, ze neemt nog steeds elke dag de tijd om met me te kletsen. Ik ken niemand met zoveel energie als zij en ze inspireert me constant om meer mijn best te doen, voor alles. Vooral hardlopen.”

We kunnen niet wachten om jullie foto’s te zien en verhalen te lezen over alle inspirerende vrouwen in jullie levens. Ken je iemand die ook zou willen meedoen? Deel deze blog dan op social media door de onderstaande icoontjes te gebruiken.

Zorg er ook voor dat je ons volgt op Facebook en Instagram, waar we de winnaar bekend zullen maken.

 

Reacties