Jullie moesten een dagje extra op de uitslag wachten, maar dat kon ook niet anders. We hebben meer dan 400 foto’s binnengekregen voor onze Valentijn fotowedstrijd! Wat een lading aan romantiek stroomde er hier bij albelli binnen. We werden er gewoon warm van…

Maar zoals dat gaat met een wedstrijd, er kan er maar één de winnaar zijn! 

Waar hebben we naar gekeken? Natuurlijk moest de foto romantiek uitstralen. Twee mensen die het fijn, leuk, gezellig met elkaar hebben. Daarnaast hebben we gelet op compositie en kwaliteit van de foto. Hoe zijn de kleuren? Waar staan jullie in het beeld? Is het origineel? En uit die honderden foto’s heeft onze jury er drie uitgekozen. En dat zijn…..:

De winnaar!
De winnende foto is van Robert van Zon en Ilse Rooijakkers. Deze foto is superromantisch, en echt een plaatje. Robert en Ilse vormen bijna een omgekeerd hartje samen op die schommel. Ook die palmboom op de voorgrond (diepte!) en de timing werkten mee: de zon komt op precies dit moment door. Robert en Ilse, gefeliciteerd! Jullie mogen een nachtje in het Apollo Hotel in Breda slapen en jullie mooiste foto op een plexiglas van 70×50 cm zetten!

albelli-Valentijn-fotowedstrijd-1e-prijs

Tweede prijs
De tweede prijs gaat naar de foto van Berber Pruim. Berber en haar lief springen hier ‘een gat in de lucht’ omdat ze net getrouwd zijn. Origineel idee en prachtige kleuren! De foto is genomen in de zoutwoestijn Salar Uyuni in Bolivia en was blijkbaar geen gemakkelijke opgave… Zo veel moeite vinden we hartverwarmend. Beste Berber, zet vooral deze geweldige foto op het gewonnen plexiglas van 60x40cm. Van harte!

albelli-Valentijn-fotowedstrijd-2e-prijs

Derde prijs
De derde prijs gaat naar de foto die Cindy de Bildt-Gerhardt nam van haar vriendin die zojuist getrouwd was. De foto is niet helemaal scherp, maar juist omdat hij wat vaag is krijgt hij bijna een Monet-effect. Dat water, die hangende bomen. Een plaatje dat doet denken aan de 19e eeuw. Hoe romantisch! En niet onbelangrijk: dit stel heeft samen zichtbaar lol. Dus de derde prijs gaat naar jou Cindy! Wij zeggen: een prachtig huwelijkscadeau.

albelli-Valentijn-fotowedstrijd-3e-prijs

Iedereen ontzettend bedankt voor alle fantastische inzendingen, we hebben genoten! Als het aan ons ligt, doen we het volgend jaar weer.

Dus tot dan!

En vergeet niet tot die tijd prachtige fotoboeken te maken van jullie meest bijzondere momenten.

Het albelli team

albelli-Valentijn-fotowedstrijd-hartje

Reacties