Ga je iets organiseren en zoek je nog een spetterende manier om iedereen uit te nodigen? Maak dan zelf je uitnodigingen! Saai idee? Nee hoor. Want met een kaart die jij zelf gemaakt hebt zet je de toon voor de avond! Wil je retro, klassiek, hip of kunstzinnig? Bij albelli is het is jouw feestje.

Eigenlijk heb je helemaal geen grootste reden nodig om uitnodigingen te maken. Want juist bij iets simpels als een etentje bij jou thuis heeft zo’n persoonlijke uitnodiging het grootste effect. Of zoals ze zeggen: een indrukwekkend entree bepaalt het succes van de avond… Voor elk feest of gelegenheid zet je de toon als je je eigen uitnodigingen maakt!

Hier wat redenen voor uitnodigingen maken:
Waarvoor zou je uitnodigingen maken?
• Housewarming: Met een foto van je nieuwe huis. Of juist van het oude. Of van die bank die toch écht niet meer meemocht…
• Baby shower – Gebruik die eerste echo – zo speciaal!
Huwelijksuitnodiging: Neem de gekste of mooiste foto van jullie tweeën.
Etentje – Ben je op vakantie geweest? Nodig je vrienden uit! “Kom lekker Mexicaans bij me eten” (of Indiaas, Thais, tapas, jij bedenkt het…)
Verjaardagsfeest – Maak een leuke uitnodiging met een oude foto van jezelf toen je klein was.
Jubileumfeest – 50 jaar getrouwd? 25 jaar in dienst? 10-jarig bestaan van je bedrijf? Nodig mensen daarvoor uit met uitnodigingen die je zelf maakt. Kies een foto van de eerste werkdag, de eerste keer op vakantie, de opening van het nieuwe pand.
Gemaskeerd bal – of welk ander themafeest dan ook! Nodig je gasten vast uit en breng ze vast goed in de stemming.

nl_etentje house-warming_nl babyshower_nl

Uitnodigingen maken, leuker dan e-mail
En laten we eerlijk wezen, een kaartje dat in de bus valt is nog altijd leuker dan een berichtje via de mail of Facebook. Toch? Maak daarom nu je uitnodigingen zelf en warm je speciale gasten op jouw manier op!

Zelf je uitnodigingen maken?
Kies je leukste, gekste of mooiste foto en versier deze kaders, sjablonen en clipart. Voeg eigen tekst toe en klaar! Begin nu met je uitnodiging maken. Gebruik het gratis programma van albelli voor het maken van je uitnodiging en begin nu

We wensen je een fijne dag 😉

Reacties