Vernieuwd fotoboekprogramma! Mac versie 2.0

Met behulp van jullie input en reacties hebben we het fotoboekprogramma weer verbeterd! Dit is inmiddels versie 2.0 van het Mac programma. Het is nu nóg leuker en makkelijker om je fotoboek te maken. Wat is er nieuw of veranderd?

Nieuw: clipart!

Maak je fotoboek op met leuke clipart Naast kaders, achtergronden en sjablonen kun je nu ook clipart toevoegen aan je fotoboek. Je vindt ze in het fotoboekprogramma onder ‘Opmaak’, waar je ze gratis downloadt.

7210_WC_gloss

Verbeterd: schaduw toevoegen

Schaduw toevoegen zonder de foto te verkleinen Wanneer je in de vorige versie een schaduw toevoegde aan je foto verscheen deze binnen het fotokader. Vanaf nu wordt de schaduw aan de buitenkant van het fotokader toegevoegd, waardoor je foto niet verkleint.

7210_WC_gloss

Verdere updates

Daarnaast hebben we nog veel meer kleine updates gedaan om het programma gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je het fotoboekprogramma opent, krijg je automatisch bericht over de update naar versie 2.0. Na deze verplichte update kun je verder met je fotoboek en profiteren van de verbeteringen!

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.