Vernieuwd fotoboekprogramma! Mac versie 3.0

Het is nu nóg leuker en gemakkelijker om je fotoboek te maken! Met behulp van jullie feedback en suggesties hebben we het fotoboekprogramma voor Mac weer verbeterd. Wat is er nieuw aan versie 3.0?

Nieuw! Opmaakpaneel

Door de toevoeging van een opmaakpaneel aan de rechterkant van het programma is het nu nóg eenvoudiger om je fotoboek op te maken. Voorheen zaten de opmaakmogelijkheden voor objecten onder de knop ’opmaak’ in de navigatiebalk. Nu worden alle relevante bewerkingsopties meteen getoond zodra je een foto, clipart, tekst of pagina selecteert.

Spiegeling en precieze plaatsing van je foto en clipart

Het is nu mogelijk om je foto en clipart horizontaal of verticaal te spiegelen. Daarnaast kun je onder de knop ‘Details’ de precieze plaatsing van je foto op de pagina bepalen en de exacte maten voor je foto invoeren. Als je op het verbindingsknopje klikt, zet je de verhoudingen vast of uit. Als je meerdere foto’s in hetzelfde formaat wilt, selecteer ze dan allemaal en voer het formaat in.

Spiegelen en uitlijnen van tekst

Het is nu mogelijk om je tekst horizontaal of verticaal te spiegelen en aan de bovenzijde, in het midden of aan de onderzijde van het tekstvak uit te lijnen.

Ronde hoeken en schaduwopties

Voorheen was er 1 standaard optie voor ronde hoeken, nu kun je zelf bepalen hoe rond de hoeken van je foto zijn. Daarnaast was het alleen mogelijk om de hoek en de kleur van een schaduw te bepalen. Nu kun je ook de afstand, de graden van de hoek en de mate van vervaging bepalen.

Indelingen van de pagina en opmaak van je achtergrond

Met de knop ‘Toon indelingen’ krijg je direct alle mogelijkheden te zien voor de indeling van je pagina. Voor de achtergrond van je pagina kun je een afbeelding of kleur kiezen. Het is nu ook mogelijk om de transparantie van je pagina aan te passen.

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.