Vernieuwd fotoboekprogramma! Mac versie 3.1

Een nieuwe versie van ons fotoboekprogramma voor Mac is live! Met versie 3.1 is het nóg makkelijker om je fotoboek te maken. Wat is er nieuw en/of verbeterd?

Nieuw! Kopiëren/plakken van foto-opmaak

Wanneer je een foto een bepaalde opmaak geeft, kun je deze nu ook kopiëren en toepassen op andere foto’s in je boek. Dit doe je met de nieuwe opties ‘Kopieer foto-opmaak…’ en ‘Plak foto-opmaak’ in de menubalk. Je kunt kiezen welke opmaakeigenschappen, zoals transparantie, foto-effecten en randversieringen, je gekopieerd wilt hebben naar het opmaak-klembord. Wanneer je de opmaak plakt, kun je het toepassen op alle geselecteerde foto’s, alle foto’s op de huidige pagina’s of op alle foto’s in het boek.

7210_WC_gloss

Nieuw! Gelijk verdelen van onderdelen over de pagina

In deze nieuwe versie is het mogelijk om onderdelen horizontaal of verticaal te verdelen over een pagina. De optie vind je in de knoppenbalk en kun je gebruiken wanneer je de ruimtes tussen de geselecteerde onderdelen gelijk wilt maken.

7210_WC_gloss

Centreren op pagina’ nu in de knoppenbalk

Het was al mogelijk onderdelen horizontaal en verticaal te centreren op een pagina, namelijk via de menubalk. Nu is deze optie ook toegevoegd aan de knoppenbalk, waardoor het makkelijker te vinden is.

7210_WC_gloss

‘Indelingen’ nu in de knoppenbalk

In de vorige versie was de optie ‘indelingen’ alleen zichtbaar in de menubalk. In versie 3.1 is deze ook toegevoegd aan de knoppenbalk. Wanneer je op deze knop klikt, krijg je verschillende pagina-indelingen te zien die je kunt toepassen.

7210_WC_gloss

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.