Vernieuwd fotoboekprogramma! Windows versie 8.0

Met behulp van jullie input en reacties hebben we het fotoboekprogramma weer verbeterd! Dit is inmiddels versie 8.0 van het Windows programma. De afdrukkwaliteit van onze producten is verbeterd en het is nu nóg leuker en makkelijker om je fotoboek te maken. Wat is er nieuw of verbeterd?

Meer mogelijkheden met tekst

Schaduw, transparantie en positie Je kunt nu nog meer leuke dingen met tekst! Voeg een schaduw toe, maak het zo transparant als je wilt en plaats je tekst naar voren of naar achter. Daarnaast kun je tekst nu door laten lopen over 2 pagina’s. Let wel op: wanneer je tekst precies op de middellijn zet, zal het gedeelte op de zwarte lijn wegvallen in de vouw van je fotoboek.

Automatisch vullen is nu nog makkelijker!

Meerdere mappen in je verhaallijn slepen en extra pagina’s toevoegen Met behulp van de verhaallijn vul je snel je fotoboek en houd je overzicht. Door een hele map foto’s in de verhaallijn te slepen, worden de foto’s automatisch over de pagina’s verdeeld. Vanaf nu is het ook mogelijk om dit met meerdere mappen te doen. Je kunt de foto’s natuurlijk ook per stuk in de verhaallijn slepen. Daarnaast voeg je nu zelf extra pagina’s toe met de nieuwe knop bovenin je scherm.

Duidelijkere weergave van de vouw in je fotoboek

De middellijn in het programma In de nieuwe versie van het fotoboekprogramma is de vouw van je fotoboek net wat duidelijker weergegeven. Je ziet nu precies welk gedeelte van je foto, tekst of opmaak in de vouw van je fotoboek zal vallen. Daarnaast hebben we nog veel meer kleine updates gedaan om het programma gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je het fotoboekprogramma opent, krijg je automatisch bericht over de update naar versie 8.0. Na deze verplichte update kun je verder met je fotoboek en profiteren van de verbeteringen!

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.