Vernieuwd fotoboekprogramma! Windows versie 8.2

We hebben het Windows fotoboekprogramma weer verbeterd! Deze nieuwe versie is nog gebruiksvriendelijker en leuker om mee te werken. Wat is er nieuw?

Nieuw! Zoek en gebruik afbeeldingen van het internet.

In versie 8.2 is het nu mogelijk om afbeeldingen op het internet te zoeken en ze direct in je fotoboek te plaatsen. Deze optie vind je aan de linkerkant van het programma. Verander de bron van computer naar internet, zoek naar afbeeldingen en sleep ze gemakkelijk in je fotoboek! Tip: een Engelse zoekterm levert mogelijk meer zoekresultaten op.

Nieuw! Recent bewerkte producten in het startscherm.

Je hoeft nu niet meer op zoek naar je laatste creaties. In deze nieuwe versie kun je gemakkelijk je laatst bewerkte producten openen vanuit het startscherm.

Verbeterde weergave en makkelijker downloaden van opmaakextra’s

In plaats van alleen de gedownloade kaders, clipart, achtergronden en sjablonen laat het selectiescherm je nu alle beschikbare opmaakextra’s zien. Je kunt ze meteen gebruiken, want ze worden gedownload zodra je ze toevoegt aan je boek (mits je een internetverbinding hebt). Als je ze eenmaal een keer gebruikt hebt of gedownload hebt met de ‘Download…’optie kun je ze natuurlijk ook offline gebruiken.

‘Eigen indelingen’ makkelijker te vinden

In deze nieuwe versie zijn de pagina-indelingen die je zelf gemaakt en opgeslagen hebt te vinden onder de knop ‘Eigen indelingen’ op de tab ‘Pagina’. We hebben natuurlijk nog veel meer kleine updates gedaan om ons fotoboekprogramma nog gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je het programma opent, krijg je automatisch bericht over de update naar versie 8.2. Na deze verplichte update kun je verder met je fotoboek en profiteer je van de verbeteringen!

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.