Fotoboekprogramma-update voor Windows: versie 9.1

In de nieuwste Windows-versie van het fotoboekprogramma hebben we meer dan 1000 nieuwe achtergronden, kaders, sjablonen en cliparts toegevoegd.

Nieuw! Je kunt Google Maps gebruiken om routes en kaarten toe te voegen aan je fotoboeken

In de vorige update hebben we al de mogelijkheid toegevoegd om foto’s van internet te gebruiken. Nu is het ook mogelijk om je sociale media-accounts te gebruiken als bron voor je foto’s. Voeg makkelijk foto’s toe vanuit Facebook, Twitter, Instagram en Picasa.

Nieuwe achtergronden, kaders, sjablonen en clipart

Op basis van jullie ideeën hebben meer dan 1000 nieuwe achtergronden, kaders, sjablonen en cliparts aan het programma toegevoegd. Je kunt ze downloaden via het ontwerppaneel. We zullen regelmatig nieuwe opmaakmogelijkheden toevoegen zodat je steeds meer keuze hebt om jouw fotoboek nog persoonlijker te maken.

Let op: we hebben de oude opmaakmogelijkheden verwijderd. De opmaakmogelijkheden die je eerder in fotoboeken hebt gebruikt, blijven beschikbaar in je oude fotoboeken.

Naast deze extra functies hebben we bugs verholpen en andere kleine verbeteringen ingevoerd. Als je het fotoboekprogramma opent, krijg je automatisch een melding om deze bij te werken naar versie 9.1. Na de verplichte update kun je doorgaan met het maken van je fotoboek en genieten van de verbeteringen!

Update je browser hier

We hebben Albelli.nl gebouwd met de nieuwste technologie. Hierdoor is de website sneller en gemakkelijker te gebruiken. Helaas ondersteunt de versie van je browser deze technologieën niet. (download Google Chrome)