Communiekaarten maken

Stuur je familie een persoonlijke communiekaart! Ze zijn snel, makkelijk en uniek.

Communiekaarten

Als je een communie plant en de gelegenheid echt uniek wilt maken, dan begint het met de eerste stap: communiekaarten. We bieden twintig zorgvuldig geselecteerde, speciaal ontworpen communiekaarten die je kunt aanpassen met onze hele lijn achtergronden, kaders, sjablonen en clipart. Al onze ontwerpen voor de communiekaarten zetten jouw foto op een prominente plek, in allerlei verschillende stijlen. Onze communiekaarten werken heel goed als uitnodiging, maar je kunt ze ook gebruiken om mensen te laten weten dat de communie heeft plaatsgevonden. En als je je eigen communiekaarten wilt ontwerpen met je eigen ideeën, dan kun je beginnen met een blanco ontwerp.

Communiekaarten maken

Verras je familie met een gepersonaliseerde communiekaart van albelli! Bestel eenvoudig en snel originele kaarten met eigen foto. Communiekaarten maken een communie nóg feestelijker. Je hebt ze vast al eens gezien, maar heb je zelf al eens een communiekaart ontworpen voor je familie? De mogelijkheden zijn eindeloos. Maak hem retro, schrijf een mooi gedicht of gebruik je favoriete foto’s. Laat je ook inspireren door de voorbeelden op onze site om je kaarten nog specialer te maken. Wist je dat communiekaarten maken in de lift zit? Door een thema te gebruiken op onze site kun je prachtige kaarten maken én snel klaar zijn. Voeg een wens of bedankje toe en maak het extra speciaal voor familie en vrienden!

Maak een persoonlijke communiekaart met een foto

Een communie is voor veel mensen speciaal. Door je boodschap persoonlijk te maken verras je jouw naasten positief op deze bijzondere dag. Foto’s geven je de mogelijkheid om persoonlijke en intieme momenten te delen zodat niemand ze vergeet. Kies een foto die bij jou en de ontvanger past en zorg voor een onvergetelijke dag. Ontwerp online een communiekaart met foto en maak iedereen blij. Want wat is er nu leuker dan iemand op zo’n mooie dag te laten merken dat je aan ze denkt?

Makkelijk zelf communiekaarten maken

Bij albelli maak je heel makkelijk zelf communiekaarten. Er zijn veel verschillende manieren om ze echt memorabel te maken. Je kiest eenvoudig je tekst, ontwerp, foto’s en afmetingen. Foto’s kan je zowel op de voor- als achterkant plaatsen, waardoor ze een unieke toets krijgen. Vervolgens hoef je alleen nog maar te bestellen. Zo simpel is het! Je ontvangt de communiekaarten inclusief gratis witte enveloppen binnen de vier werkdagen.

100% tevredenheidsgarantie

Wij doen onze uiterste best om al onze klanten tevreden te houden en leveren alleen producten van hoogwaardige kwaliteit. Mocht het toch zo zijn dat je niet helemaal tevreden bent met de geleverde communiekaarten, dan sturen we kosteloos nieuwe kaarten op of je krijgt je geld terug. Wij bieden altijd een 100% tevredenheidsgarantie. Zo ook op onze communiekaarten!

Heilige communie

De heilige communie is een bijzonder moment. Wie de communie afgelegd heeft verdient feest en een vrolijke kaart past daar perfect bij. Het bestaat al honderden jaren en is een veel gevierde traditie. Niet gek dat het voor veel mensen een zeer speciale dag is!

Hou een communiekaart voor jezelf

Je krijgt een set van tien kaarten van je persoonlijke communiekaarten voor jezelf. Zo kun je er altijd eentje voor jezelf houden en er later met trots naar terugkijken. Als je nog eens een andere soort kaart wil maken kun je teruggrijpen naar jouw eerder gemaakte ontwerpen. Of laat je inspireren door de vele ideeën op de site! Hopelijk geniet ook jij van de mooie thema’s!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 

Title

Set van 10 kaarten inclusief witte enveloppen

Kies oriëntatie:
Kies een kaartsoort:
 
  • Vanaf
     
  • Vanaf
     
  • Vanaf
     
Formaat:

10x10 cm or 15x15 cm 10x15 cm or 13x19 cm 15x10 cm or 19x13 cm 10x10 cm or 15x15 cm 10x15 cm or 13x19 cm 15x10 cm or 19x13 cm 10x10 cm or 15x15 cm 10x15 cm or 13x19 cm 15x10 cm or 19x13 cm

Maak je kaart

Om wenskaarten te kunnen maken heb je Flash nodig

Levertijd: 4 werkdagen

Let op, bij een fotoafdruk als kaart is de achterkant niet beschrijfbaar.

×
Update je browser hier

We hebben Albelli.nl gebouwd met de nieuwste technologie. Hierdoor is de website sneller en gemakkelijker te gebruiken. Helaas ondersteunt de versie van je browser deze technologieën niet. (download Google Chrome)