Covid-19 update: we produceren en leveren alle producten nog steeds, plaats dus gerust je albelli-bestelling. Wij nemen wel de nodige voorzorgsmaatregelen om ons personeel te beschermen, maar we behouden daarbij de hoge kwaliteit die je van ons gewend bent.Lees meer

 

Keukenkalender maken

Keukenkalender maken

Met een keukenkalender maak je de keuken nog gezelliger. Bij albelli kun je een keukenkalender maken met je eigen foto’s. Lekker persoonlijk en uniek!

  • Keukenkalender maken met eigen foto’s
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Eenvoudig en snel online bestellen

Maak je Keukenkalender

 

Keukenkalender

Heb jij dat ook dat je in de keuken even de tijd neemt om je gedachten te verzamelen? Dan is een keukenkalender echt iets voor jou. Bij albelli kun je keukenkalenders krijgen in allerlei formaten en designs. Natuurlijk zijn ze voorzien van een handig ophangsysteem. En bij albelli draait het ook bij keukenkalenders om de afbeeldingen. Een keukenkalender met foto’s trekt uiteraard de aandacht en daar is een kalender immers voor bedoeld. Natuurlijk kan jij zelf de keukenkalender met foto’s ontwerpen en je mooiste opnamen hiervoor gebruiken. Heb jij er al zin in om te beginnen?

Keukenkalender maken

Wil jij een persoonlijke keukenkalender maken? Bij albelli kun je dat met je eigen foto’s doen. Zo geef je gelijk meer sfeer aan jouw keuken. Bovendien kun je bijvoorbeeld voor elke maand een leuk thema kiezen, waarin je foto’s met familie en vrienden verwerkt. Zelf je keuken kalender maken is bij albelli bovendien heel eenvoudig. Onze editor is namelijk heel gebruiksvriendelijk. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor leuke kaders, waardoor je elke week of maand een speciaal tintje geeft. Elke kalender is heel gemakkelijk op te hangen, dankzij het handige haakje. Omslaan is ook een koud kunstje met de praktische ringband. Bovendien beschadigen de bladeren zo niet, zodat je de keukenkalender ook kunt bewaren om later nog eens door te kijken.

Keukenkalender bestellen? Begin direct!

Wil jij een leuke eyecatcher voor de keuken? Dan kun je nu je keukenkalender bestellen bij albelli. Een keukenkalender kopen is natuurlijk ook een goed idee als je op zoek bent naar een cadeautje. Zeker weten dat je moeder, je tante of je beste vriend daar blij mee is. Ontwerp de keukenkalender in zijn of haar favoriete stijl en verras hem door leuke fotomomenten in te voegen. Natuurlijk hebben de keukenkalenders uit ons aanbod een luxe uitstraling. Of het nu voor jezelf is, of voor iemand anders, het is zeker iets om trots op te zijn!

Start direct

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.